Suze svetog Lovre

Suze svetog Lovre - Ferić, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

... svetog Lovre zapravo dolazi iz puka te je popularizirano u posljednjih pedesetak godina - i to prije svega u Dalmaciji u kojoj su naziv za nebesku pojavu posudili od Italije ... SUZE SVETOG LOVRE - vatromet zvijezda ove godine vidljiv i po... ... ... SUZE SVETOG LOVRE - jedan od najljepših astronomskih... | HKM ... svetog Lovre zapravo dolazi iz puka te je popularizirano u posljednjih pedesetak godina - i to prije svega u Dalmaciji u kojoj su naziv za nebesku pojavu posudili od Italije. Sveti Lovro je kršćanski... U noći s 11. na 12.8. uuuuuživajte u čarobnoj noći jer će nebo oslikati suze svetog Lovre i stotine meteora Ne zaboravite zaželjeti želju!#STEMbajka... Suze Svetog Lovre. U ovim ljetnim danima možemo uživati u prekrasnoj nebeskoj pojavi Međutim, negdje sredinom tog perioda pojava doseže svoj vrhunac i u...

INFORMACIJA

AUTOR
Ferić, Zoran
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Suze svetog Lovre.pdf

OPIS

Suze svetog Lovre Nakon Sna ljetne noći, za koji je dobio Nagradu Grigor Vitez, Zoran Ferić napisao je još jednu slikovnicu koja se bavi traumatičnom temom u životima roditelja i djece. Ovaj put riječ je o razvodu.Njegov maštovit, duhovit i poetičan tekst ponovo je maestralno ilustrirao Dominik Vuković.

Želite li pročitati knjigu?Suze svetog Lovre u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ferić, Zoran. Čitati Suze svetog Lovre Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE