Sante leda

Sante leda - Đorđević, Veljko | Caritasspiritistcenter.org

...ino - DVIJE SANTE LEDA (Official Music Video) ... Golema santa leda s Antarktike otplutala u more - narod.hr ... ... Santa leda - Wikipedija ... ino - DVIJE SANTE LEDA (Official Music Video). Kakav prizor: Polovnjaci iz Japana u Rusiju stigli kao sante leda. Auto Autor:Auto Klub31. dec. 202113:13. Dvije sante leda. Ovaj tekst je pregledan 20 815 puta. Ko ima bijele, a ko crne ko ce da vuce prvi obje su duse umorne u ovom ratu nema Formular za prijavu greške u tekstu: Al Dino - Dvije sante leda. »Sante leda« su inteligentno s...

INFORMACIJA

AUTOR
Đorđević, Veljko
DIMENZIJA
4,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sante leda.pdf

OPIS

(ljubić s predumišljajem) Kada psihijatar, i to ugledni, kao što je Veljko Đorđević, napiše ljubavni roman, odmah na početku možete zaboraviti sve uvriježene sudove o požudi, seksu za jednu noć, nevjeri, povjerenju, kao i o bajkovitom završetku „živjeli su sretno do kraja života”. S predumišljajem koristeći jednostavne tehnike pripovijedanja o ljubavi, Đorđević piše tvrde egzistencijalne, ali i empatične stranice na kojima svoje likove – emotivno zatomljenu i na posao usredotočenu liječnicu i slikara koji je izgubio smisao i inspiraciju – suočava s njima samima, životnim propustima i posljedicama njihovih izbora. Pitanja i odgovori koji slijede nadilaze zadanosti žanra, postajući uniseks štivo, jednako zanimljivo i ljubićima sklonijoj ženskoj, a navodno i za te emocije nezainteresiranoj muškoj publici.

Želite li pročitati knjigu?Sante leda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Đorđević, Veljko. Čitati Sante leda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE