Sve što smo ikad željeli

Sve što smo ikad željeli - Giffin,Emily | Caritasspiritistcenter.org

...lo sve što sam uspio izvući. Ili se doista nije sjećala - ili je to samo bila priča za mene ... Sve što ste ikad željeli znati o Orašaru - Journal.hr ... . Kako god, sam sam morao popuniti praznine ne tako Tom ikad neću zaboraviti trenutak kad sam ugledao Beatriz. Sjedio sam u lokalnom baru u Five Pointsu dok istočni Nashville još nije bio hipstersko mjesto... Tom Volpe samohrani je otac koji je radio sve što mu se pruža kako bi osigurao kakav-takav život svojoj tvrdoglavoj kćeri Lyli. Život im je bio težak, no kad Lyla dobije stipendiju za prestižnu Akademiju Windsor, čini ... Emily Giffin : Sve što smo ikad željeli - ZUZI Shop - | knjiga | ljubić ... . Život im je bio težak, no kad Lyla dobije stipendiju za prestižnu Akademiju Windsor, čini se da se i on napokon može opustiti. Lyla se nije baš uvijek uklapala u svijet privilegija i... Label & Copyright: tatabrada.tv - PRIMAT PLUS d.o.o. SrebrenikZabranjeno je svako kopiranje video i/ili audio snimaka, reprodukcija, emitovanje i... Opis oglasa. Emily Giffin, Sve što smo ikad želj...

INFORMACIJA

AUTOR
Giffin,Emily
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što smo ikad željeli.pdf

OPIS

Troje vrlo različitih ljudi morat će birati između svojih obitelji i svojih najdubljih uvjerenja… Nina Browning živi savršenim životom. Udala se u elitu Nashvillea, a njezin se suprug nedavno obogatio prodajom svoje tvrtke. Njihov obožavani sin primljen je na vrhunsko sveučilište Princeton i čini se da će njihova bajka imati sretan kraj. Ipak, Nina se katkad pita je li se zauzvrat odrekla vlastite duše. Tom Volpe samohrani je otac koji je radio sve što mu se pruža kako bi osigurao kakav-takav život svojoj tvrdoglavoj kćeri Lyli. Život im je bio težak, no kad Lyla dobije stipendiju za prestižnu Akademiju Windsor, čini se da se i on napokon može opustiti. Lyla se nije baš uvijek uklapala u svijet privilegija i elite, no bila je sretna tinejdžerica koja je davala sve od sebe da bude prihvaćena u društvu u kojemu se iznenada našla. Nije ni razmišljala o tome da bi je to moglo stajati više nego što je spremna platiti. A onda će jednoga dana jedna fotografija, snimljena u trenutku pijanstva na zabavi, promijeniti sve… Usred laži, skandala i kontroverzija, Tom, Nina i Lyla nekako se nađu na istoj strani i moraju preispitati svoje odnose prema drugima i samima sebi te pronaći hrabrost da počnu živjeti u skladu sa svojim najdubljim vrijednostima. »Dubok i dirljiv roman Emily Giffin donosi nam nemoguću dilemu koja će nas natjerati da razmislimo o ljubavi i odanosti.« – Harlan Coben Emily Giffin autorica je osam međunarodno priznatih uspješnica: Nešto posuđeno, Nešto plavo, Bez djece, molim, Voli onog s kim si, Ono najvažnije, Gdje pripadamo, The One & Only (Jedan jedini) i First Comes Love (Prvo dolazi ljubav). Diplomirala je na Sveučilištu Wake Forest i na Pravnome fakultetu Sveučilišta u Virginiji. Živi u Atlanti sa suprugom i troje djece.

Želite li pročitati knjigu?Sve što smo ikad željeli u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Giffin,Emily. Čitati Sve što smo ikad željeli Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE