Redovnik koji je prodao svoj Ferrari

Redovnik koji je prodao svoj Ferrari - Sharma, Robin | Caritasspiritistcenter.org

...harma Redovnik koji je prodao svoj Ferrari 129,00 kn Ova nadahnjujuća priča usmjerena je ka otkrivanju vaše hrabrosti, ravnoteži, obilju i radosti ... Knjiga tjedna: "Redovnik koji je prodao svoj Ferrari" ... . Ovo odlično osmišljeno djelo donosi iznimnu priču o Julianu Mantleu, odvjetniku prisiljenom na suočavanje s duhovnom krizom svojega neuravnoteženog života. Redovnik koji je prodao svoj Ferrari je najpoznatiji roman kanadskog autora Robina Sharme, priznatog svjetskog humanitarca i jednog od vodećih osobnih i poslovnih savjetnika koji je inspirirao tisuće ljudi da promijene svoje živote iz korijena. Radnja Redovnika Koji je Prodao Svoj Ferrari se razvij... Kupi 103,20 kn Dodaj u listu želja 129,00 kn Redovnik koji je prodao svoj Ferrari novi je ... Redovnik koji je prodao svoj Ferrari - Mozaik knjiga ... . Radnja Redovnika Koji je Prodao Svoj Ferrari se razvij... Kupi 103,20 kn Dodaj u listu želja 129,00 kn Redovnik koji je prodao svoj Ferrari novi je hit autora bestselera Budni u 5. Ova nadahnjujuća priča usmjerena je ka otkrivanju vaše hrabrosti, ravnoteži, obilju i radosti. Ovo odlično osmišljeno djelo donosi izni...

INFORMACIJA

AUTOR
Sharma, Robin
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Redovnik koji je prodao svoj Ferrari.pdf

OPIS

Ova nadahnjujuća priča usmjerena je ka otkrivanju vaše hrabrosti, ravnoteži, obilju i radosti. Ovo odlično osmišljeno djelo donosi iznimnu priču o Julianu Mantleu, odvjetniku prisiljenom na suočavanje s duhovnom krizom svojega neuravnoteženog života. Odiseja u prastaru kulturu iz temelja mijenja njegov život jer Julian ondje otkriva djelotvorne, mudre i praktične spoznaje koje ga poučavaju: – misliti radosne misli – slijediti vlastitu životnu misiju i poziv – razvijati samodisciplinu i postupati hrabro – cijeniti vrijeme kao svoju najvažniju imovinu – njegovati odnose – živjeti potpuno, iz dana u dan. “Nikada ne zaboravi koliko je važno živjeti u neobuzdanom zanosu. Ne propuštaj opaziti uzvišenu ljepotu u svemu živome. Današnji dan i ovaj trenutak naši su darovi. Ostani usredotočen na svoju svrhu. Univerzum će se pobrinuti za sve ostalo”. Robin Sharma je iznimno poznat po svom jednostavnom stilu kojim pristupa liderima i menadžerima. Njegove knjige su čitljive i izravne, a njegov rad svjetski poznat.

Želite li pročitati knjigu?Redovnik koji je prodao svoj Ferrari u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sharma, Robin. Čitati Redovnik koji je prodao svoj Ferrari Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE