Skrivena moć vaših prošlih života

Skrivena moć vaših prošlih života - Taylor, Sandra Anne | Caritasspiritistcenter.org

...Anne Taylor. Skrivena moć vaših prošlih života ... Kupovina i prodaja knjiga i časopisa (ZBIRNA TEMA) - Forum.hr ... . Otkrijte kod svoje svijesti. Moguće je da ti današnji problemi proizlaze iz prošlih života. Nepoznati događaji iz prošlosti mogu čak prouzročiti kronične bolove, prekomjernu tjelesnu težinu ili nedostatak samopouzdanja. No ti izvori iz prošlih života ne moraju ostati tajni - zapravo, više uopće ne moraju utjecati na vas! Autorica u knjizi "SKRIVENA MOĆ VAŠIH PROŠLIH ŽIVOTA" istražuje energiju karme i reinkarnacije te otkriva da vaša vječna svijest može postati kodirana i utjecati na vašu današnju sudbinu. Moguce je da ti današnji problemi proizlaze iz ... SKRIVENA MOĆ VAŠIH PROŠLIH ŽIVOTA... | superknjizara.hr ... . Moguce je da ti današnji problemi proizlaze iz prošlih zivota. Nepoznati dogadaji iz prošlosti mogu cak prouzrociti kronicn...

INFORMACIJA

AUTOR
Taylor, Sandra Anne
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Skrivena moć vaših prošlih života.pdf

OPIS

Naučite oslobađati i mijenjati svoju karmu pa ćete moći koračati putem radosti i osobne moći – sada i u budućnosti!Jeste li se zapitali zašto je neke životne obrasce bilo toliko teško promijeniti? Razlozi su možda kodirani u vašoj vječnoj prošlosti – u karmičkim izvorima uspostavljenim prije mnogo života. Možda se stalno borite s financijskim problemima, izgubili ste nadu da ćete ikad naći pravu ljubav ili vas opterećuje ovisnost koju ne uspijevate pobijediti. Moguće je da ti današnji problemi proizlaze iz prošlih života. Nepoznati događaji iz prošlosti mogu čak prouzročiti kronične bolove, prekomjernu tjelesnu težinu ili nedostatak samopouzdanja. No ti izvori iz prošlih života ne moraju ostati tajni – zapravo, više uopće ne moraju utjecati na vas!Autorica u ovoj knjizi istražuje energiju karme i reinkarnacije te otkriva da vaša vječna svijest može postati kodirana i utjecati na vašu današnju sudbinu. Duboko u vašem životu jedinstveni je kôd emocija i informacija koji možda usmjerava vašu današnju sudbinu, no možete otkriti koja karmička iskustva utječu na vas te ih izmijeniti tako da vas istinski iscijele i promijene. Kad to postignete, moći ćete otpuštati nepoznate prepreke koje su vam stajale na putu, iscjeljivati karmičke odnose i privući novu ljubav te otkloniti negativne obrasce i otvoriti svoj život novim i većim uspjesima.

Želite li pročitati knjigu?Skrivena moć vaših prošlih života u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Taylor, Sandra Anne. Čitati Skrivena moć vaših prošlih života Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE