Transurfing 1 – prostranstvo varijanti

Transurfing 1 – prostranstvo varijanti - Zeland, Vadim | Caritasspiritistcenter.org

...nstvo varijanti" prva je knjiga iz trilogije "Transurfing" ruskog autora Vadima Zelanda ... Reality Transurfing - Book 1 - The Space of Variations - YouTube ... ... Vadim Zeland - Transurfing 1 - Prostranstvo Varijanti PDF | PDF ... nstvo varijanti" prva je knjiga iz trilogije "Transurfing" ruskog autora Vadima Zelanda. Bez obzira na to koliko su čudesne ideje koje knjiga Ideja transurfinga zasniva se na pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve... „Prostranstvo varijant...

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 1 – prostranstvo varijanti.pdf

OPIS

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja kako biste ostvarili ono što želite. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj – on se sam ostvaruje.Ideja transurfinga zasniva se na pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima energija ljudskih misli sposobna je materijalizirati ovu ili onu varijantu. Ovo je prva knjiga iz trilogije Transurfing stvarnosti. Bez obzira na to koliko su čudesne ideje koje knjiga donosi, one su već pronašle potvrdu u praktičnoj primjeni. Oni koji su pokušali koristiti tehniku transurfinga, bili su zadivljeni.

Želite li pročitati knjigu?Transurfing 1 – prostranstvo varijanti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zeland, Vadim. Čitati Transurfing 1 – prostranstvo varijanti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE