Slikovnica za 3 godine

Slikovnica za 3 godine

...ca za 3 godine Prekrasna zbirka toplih pjesmica oduševit će vas i vaše trogodišnjake u bilo koje doba dana ... NAŠA DJECA Slikovnica za 3 godine | Bubamara ... . Uživajte sa svojim mališanima u maštovitome tigriću, čarobnim vilama, zabavnim čudovištima iz ormara i mnogim drugim simpatičnim likovima. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Saznaj više. Oglasnik. rabljeno. Opis oglasa. Slikovnica za 3 godine. Web trgovina prodavača. Pronađite dio dana prikladan za mirno zajedničko čitanje, možda omiljeni položaj, fotelju ili jastuk za ... Slikovnica za 3 godine - Konzum ... . Pronađite dio dana prikladan za mirno zajedničko čitanje, možda omiljeni položaj, fotelju ili jastuk za čitanje, pa zašto ne i plišanog medvjeda koji čita U nastavku su preporuke nekih slikovnica koje su se u programima poticanja čitanja udruge Blaberon najviše svidjele djeci do tri godine, koje smo čitali... Naziv proizvoda: Slikovnica za 3 godine. Opis proizvoda...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikovnica za 3 godine.pdf

OPIS

Prekrasna zbirka toplih pjesmica oduševit će vas i vaše trogodišnjake u bilo koje doba dana. Uživajte sa svojim mališanima u maštovitome tigriću, čarobnim vilama, zabavnim čudovištima iz ormara i mnogim drugim simpatičnim likovima. Čitanjem djeci naglas od malih nogu razvijat ćete njihove spoznajne sposobnosti i obogatiti njihov rječnik.

Želite li pročitati knjigu?Slikovnica za 3 godine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Slikovnica za 3 godine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE