Dobre zvijezde mliječne staze

Dobre zvijezde mliječne staze - Horkić, Marina | Caritasspiritistcenter.org

...ijezde Mliječne staze roman je satkan od mediteranskih boja, zvukova, slika i sjećanja ... Pronađena najbrža zvijezda u Mliječnoj stazi ... . Razbijajući strogi kronološki poredak, Marina Horkić napisala je kompleksan i intrigantan roman o sudbini jedne obitelji na čijim se leđima prelama teret tuđih zločina... Dobre zvijezde Mliječne staze roman je satkan od mediteranskih boja, zvukova, slika i sjećanja. Razbijajući strogi kronološki poredak, Marina Horkić napisala je kompleksan i intrigantan roman o sudbini jedne obitelji na čijim se leđima prelama teret tuđih zločina, podrijetla i odabira. Marina Horkić - Dobre zvijezde Mliječne staze Nakladnik: V.B.Z. Zagreb 2020. Unutar ... DOBRE ZVIJEZDE MLIJEČNE STAZE - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . Marina Horkić - Dobre zvijezde Mliječne staze Nakladnik: V.B.Z. Zagreb 2020. Unutar ...

INFORMACIJA

AUTOR
Horkić, Marina
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobre zvijezde mliječne staze.pdf

OPIS

U svojem novom romanu Marina Horkić zadire u jedno od najosjetljivijih razdoblja naših prostora, pedesetak burnih godina tijekom kojih su se smjenjivali sustavi, ideologije, uniforme i zastave, nametali i zabranjivali jezici. Radnja romana smještena je na neimenovan jadranski otok, tršćanske obale i u zagrebačke osamdesete te prati tri generacije žena jedne podrijetlom otočke obitelji – Margu, njezinu kćer Emu i unuku Taru.Dvoje daljih rođaka – prkosna i karizmatična Marga i bonvivan i sanjar talijansko-hrvatskog podrijetla Gvido, susreću se 1929. na obiteljskoj proslavi. Njihova isprekidana priča trajat će godinama i u jednom se trenutku nasilu prelomiti. Oboje su jednako izdvojeni iz okoline, ne zanimaju ih ideologije, velike sile i njihove igre, i čine nesretnu kombinaciju za olovna vremena. Pratimo i melankoličnu umjetnicu Emu i mladu Taru, inteligentnu djevojku koja traga za epilogom bakine priče.Dobre zvijezde Mliječne staze roman je satkan od mediteranskih boja, zvukova, slika i sjećanja. Razbijajući strogi kronološki poredak, Marina Horkić napisala je kompleksan i intrigantan roman o sudbini jedne obitelji na čijim se leđima prelama teret tuđih zločina, podrijetla i odabira. Roman je to o ljubavi i ratu, te pokušaju da, na čiju god stranu uteg povijesti prevagnuo, pojedinac ostane vjeran sebi.

Želite li pročitati knjigu?Dobre zvijezde mliječne staze u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Horkić, Marina. Čitati Dobre zvijezde mliječne staze Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE