Duhovna strana plodnosti

Duhovna strana plodnosti - Von, Julie | Caritasspiritistcenter.org

...a strana plodnosti rezultat je njezina dugogodišnjeg rada u području ženskog reproduktivnog zdravlja ... Duhovna promišljanja - Menart - menartshop.hr ... . Razlozi zbog kojih žene ne mogu zanijeti gotovo su uvijek na energetskoj a ne na materijalnoj razini, tvrdi ona. Kad žene nauče obraćati pozornost na skrivenu dinamiku svojih problema, doživjet će duhovni, umni i tjelesni pomak. Duhovna strana plodnosti rezultat je njezina dugogodišnjeg rada u području ženskog reproduktivnog zdravlja. Razlozi zbog kojih žene ne mogu zanijeti gotovo su uvijek na energetskoj a ne na materijalnoj razini ... Duhovna strana plodnosti - Julie Von - Knjižara Ljevak ... . Razlozi zbog kojih žene ne mogu zanijeti gotovo su uvijek na energetskoj a ne na materijalnoj razini, tvrdi ona. Kad žene nauče obraćati pozornost na skrivenu dinamiku svojih problema, doživjet će duhovni, umni i tjelesni pomak. Duhovna strana plodnosti rezultat je njezina dugogodišnjeg rada u području ženskog reproduktivnog zdravlja. Razlozi...

INFORMACIJA

AUTOR
Von, Julie
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Duhovna strana plodnosti.pdf

OPIS

Duhovna strana plodnosti Dr. Julie Von, holistička liječnica i stručnjakinja za plodnost, u ovoj revolucionarnoj knjizi otkriva ženama novi pristup plodnosti u kojem ih iskustvo trudnoće ispunjava energijom i radošću. Dr. Von savjetima i inovativnim metodama pomaže čitateljicama da razviju svoju receptivnu energiju koja se povezuje s duhovnim i nevidljivim elementima stvaranja novog života te da shvate kako se načela kozmičkog „pravog trenutka“ mogu primjenjivati na sve procese povezane s plodnošću i odgojem djeteta, od zamrzavanja jajašaca i začeća do odluke o posvajanju. Tijekom dvadesetogodišnje kliničke prakse dr. Von osobno se uvjerila da je moć duhovnosti golema kad je riječ o plodnosti jer uravnotežuje hormonski sustav i omogućuje zdravu trudnoću. Duhovna strana plodnosti rezultat je njezina dugogodišnjeg rada u području ženskog reproduktivnog zdravlja. Razlozi zbog kojih žene ne mogu zanijeti gotovo su uvijek na energetskoj a ne na materijalnoj razini, tvrdi ona. Kad žene nauče obraćati pozornost na skrivenu dinamiku svojih problema, doživjet će duhovni, umni i tjelesni pomak. Ova knjiga detaljno će vas uputiti u način na koji duhovnost i psihologija sudjeluju u radu žlijezda s unutarnjim izlučivanjem te u kojoj mjeri utječu na promjenu stavova i, u konačnici, na samo začeće. Jer, svaka je žena plodna, poručuje dr. Von, ali uobičajeni kriteriji za određivanje plodnosti potpuno su pogrešni. Pogledajte slične naslove koje imamo u ponudi. O autorici knjige Duhovna strana plodnosti Dr. Julie Von holistička je liječnica specijalizirana za plodnost koja radi na Manhattanu. U ranoj mladosti počela je učiti od iscjelitelja, šamana i liječnika širom svijeta. Postala je jedna od najmlađih liječnica u Sjedinjenim Američkim Državama koja je studirala kinesku medicinu, nastavivši obrazovanje u Kini, gdje je doktorirala. Više od deset godina bavila se kliničkim radom u New Yorku i povezala se s nekim od najnaprednijih i najpoznatijih imena na području reproduktivne medicine. Dr. Von je povezala svoje medicinsko obrazovanje sa svojom inicijacijom u metode utemeljene na energiji zemlje i na intuiciji. Metoda duhovne plodnosti, koju je osmislila, pomogla je bezbrojnim parovima pri začeću i rađanju zdrave djece. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj sposobnosti i iskustvu u reproduktivnoj medicini i medicinskoj intuiciji, Julie njezine klijentice od srca preporučuju drugim ženama. Energetski i intuitivni rad kojim se bavi utemeljen je u stvarnom kliničkom i medicinskom iskustvu. Neki njezin rad nazivaju izazovnim, rječitim, mističnim i praktičnim. Njezina je najdublja želja pomoći pojedincima u povezivanju s duhovima njihove djece dok ih nježno i s ljubavlju vodi na Zemlju. Sa suprugom i kćeri živi u New Yorku, u dolini rijeke Hudson i Malibuu. Više o dr. Julie Von možete saznati ovdje.

Želite li pročitati knjigu?Duhovna strana plodnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Von, Julie. Čitati Duhovna strana plodnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE