Snaga perimenopauze

Snaga perimenopauze - Wilk, Katarina | Caritasspiritistcenter.org

...e you in perimenopause? Learn more from WebMD about the symptoms of the stage in a woman's life before menopause ... The role of calcium in peri-and postmenopausal women:... : Menopause ... ... Herbal Remedies for Menopause, Menopause Information & Articles ... e you in perimenopause? Learn more from WebMD about the symptoms of the stage in a woman's life before menopause. Perimenopause means "around menopause" and refers to the time during which your body makes the natural Perimenopause is also called the menopausal transition. Women start perimenopause at... Perimenopause is a part of a woman's transition into menopause. Symptoms can begin as early as age 44, and may include pain during sex or low sex drive, nausea, weight gain, mood changes...

INFORMACIJA

AUTOR
Wilk, Katarina
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Snaga perimenopauze.pdf

OPIS

„Ako se uskoro ne naspavam, imam osjećaj da ću umrijeti.“ SMS poruka sestri prije nekoliko godina Ne možeš zaspati iako si iscrpljena? Noću te odjednom oblije znoj premda spavaš u prohladnoj sobi? Potištena si premda za to nema razloga? Ako si na pragu četrdesetih, sve je to vjerojatno zato što se približava trenutak kada ćeš trajno izgubiti menstruaciju. Knjiga SNAGA PERIMENOPAUZE namijenjena je tebi koja u posljednje vrijeme imaš problema sa spavanjem, raspoloženjem i općenito s vlastitim tijelom. Ovdje ćeš dobiti najbolje savjete kako da ponovno budeš naspavana, svježa i dobre volje. Pročitaj sve o prirodnim lijekovima, tjelovježbi, jogi, zdravoj prehrani te hormonu estrogenu. I sve to kako bi u sebi otkrila snagu za rat koji ti najavljuju hormoni! »Svaka žena između 40 i 50 godina treba ovu knjigu.« »Ova je knjiga zlatni rudnik za svaku zrelu ženu. Mislila sam da te promjene nastupaju nešto kasnije, s pedesetak godina kada zauvijek izgubite menstruaciju, a ne već na početku četrdesetih!« »Čak i muškarci mogu imati koristi od čitanja ove knjige i postati najbolja moguća podrška svojim partnericama u tom osjetljivom periodu.« »Napokon, evo knjige koja nudi rješenja za sve neobične simptome koji se iznenada pojavljujuu četrdesetima.« »Ova me knjiga naučila toliko toga o stvarima o kojima nisam znala gotovo ništa. Sada se osjećam potpuno spremnom za pojavljivanje prvih simptoma perimenopauze.« KATARINA WILK poznata je švedska novinarka koja se bavi temama zdravlja, medicine i prehrane. Kada su je, negdje oko četrdesete, počeli spopadati neuobičajeni fizički i psihički problemi poput konstantnog umora, nesanice, napadaja znojenja i naglih promjena raspoloženja, prvo je potražila pomoć kod obiteljskog liječnika, ali uzalud. Tek kad je otišla kod svoje ginekologinje, saznala je da svi ti problemi imaju zajednički uzrok – poremećaj hormona koji je posljedica sve slabije funkcije jajnika. Drugim riječima to su bili simptomi perimenopauze. Nezadovoljna time koliko se malo zna o tom kritičnom periodu u životu svake žene a koliko je puno oprečnih mišljenja na tu temu, odlučila ju je sama temeljito istražiti. Na temelju vlastitih iskustava, stručne literature i konzultacija sa specijalisticom ginekologije i opstetricije, napisala je ovaj nevjerojatno praktičan vodič za svaku ženu koja se našla u sličnom problemu. Knjiga je ubrzo postala bestseler u Švedskoj i diljem svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Snaga perimenopauze u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Wilk, Katarina. Čitati Snaga perimenopauze Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE