Slijedim svoj san

Slijedim svoj san - Philip,Simon i Hindley, Kate | Caritasspiritistcenter.org

... svoj san i budite slobodni i svoji... #nikadabezprice #godinacitanja #gkpgodinacitanja #utorkomprica ... tereza kesovija ja sam pjesma ja slijedim svoj - слушать и скачать... ... ... Slijedim svoj san - ČITAJMO ... svoj san i budite slobodni i svoji... #nikadabezprice #godinacitanja #gkpgodinacitanja #utorkomprica. Kate Hindley, Simon Philip. Slijedim svoj san. Cijena: 69,00 kn. Kad su sjeli i počeli pričati, shvatili su da je biti svoj najbolje što jedan zeko može biti! ...želju ili san i kada unatoč strahu uspijemo izaći iz zadanih i očekivanih kalupa i prodišemo punim plući...

INFORMACIJA

AUTOR
Philip,Simon i Hindley, Kate
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Slijedim svoj san.pdf

OPIS

Zdeslav se ponaša kao i svi ostali zečići – skakuće kad i ostali, trza nosićem kao i ostali, ćuli uši poput ostalih, pase travu i kopa duboke rupe jer to zečići rade. I pritom pokušava izgledati što slađe. No njegovi snovi ne uključuju mrkve. Budući da svi ostali kažu kako sanjaju mrkve, Zdeslav laže da ih sanja i on. No ta ga laž uskoro počinje mučiti i odluči da više ne želi glumiti kako je isti kao i ostali. Počeo je od malih stvari: nije više skakutao je dok su ostali skakali, a dok su ostali spavali, počeo je pomalo riskirati. A onda se jednog dana odlučio sasvim opustiti i oni su to najdefinitnije primijetili. U početku su svi šokirani govorili: „Svi smo mi isti!“. No, Zdeslava je muzika ponijela i osjećao se slobodno i fantastično i svoje! Zečici Zlati to se svidjelo pa mu se prva pridružila, a zatim su i drugi postali jednako drukčiji kao i svi ostali. Kad su sjeli i počeli pričati, shvatili su da je biti svoj najbolje što jedan zeko može biti! O autoru: Simon Philip rodio se u Chichesteru u Engleskoj, gdje i danas živi, iako ga ponekad napusti kako bi kupio mlijeko. Diplomirao je povijest i antičku povijest na sveučilištu Exeter i odmah je stečeno znanje iskoristio radeći kao barmen u mjesnom pubu. Ubrzo mu je dosadilo da ga vlasnik zove Andy pa je logično odlučio postati učitelj u osnovnoj školi. Poučavanje je probudilo njegovu ljubav prema dječjoj književnosti, osobito slikovnicama pa se i sam morao okušati u tome. Shvativši da mu pisanje za djecu ide mnogo bolje nego poučavanje, odlučio je živjeti po klišeju o autoru koji preživljava radeći u baru. Nada se kakao će se jednog dana moći odreći pisanja slikovnica i raditi puno radno vrijeme kao konobar. O ilustratorici: Kate Hindley je ilustratorica knjiga za djecu, a živi i radi u Birminghamu u Engleskoj. Nakon završenog školovanja radila je kao grafički dizajner, a od 2011. bavi se isključivo ilustracijama knjiga za djecu.

Želite li pročitati knjigu?Slijedim svoj san u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Philip,Simon i Hindley, Kate. Čitati Slijedim svoj san Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE