Osumnjičenik

Osumnjičenik - Robotham, Michael | Caritasspiritistcenter.org

...: definicija: imenica, muški rod. (1.1) (pravo) Osoba za koju tijela kaznenog progona ili redarstvene vlasti imaju osnova sumnjati da je počinila kazneno djelo ili sudjelovala u njemu ... Jutarnji list - OSUMNJIČENIK ZA UBOJSTVO OCA BRANI SE... ... ... Osumnjicenik - Net.hr ... : definicija: imenica, muški rod. (1.1) (pravo) Osoba za koju tijela kaznenog progona ili redarstvene vlasti imaju osnova sumnjati da je počinila kazneno djelo ili sudjelovala u njemu. sinonimi: antonimi: primjeri: srodne riječi: sintagma: frazeologija: napomene... Što znači OSUMNJIČENIK, definicija i primjeri rečenica za riječ OSUMNJIČENIK...

INFORMACIJA

AUTOR
Robotham, Michael
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Osumnjičenik.pdf

OPIS

Londonski psiholog Joe O’Loughlin zadovoljan je svojim životom jer radi posao koji voli, a ima i divnu obitelj. No kad sazna da pati od Parkinsonove bolesti, odluči to zadržati za sebe, zbog čega ga supruga počne sumnjičiti da ima ljubavnicu. Kad ga policijski detektiv zamoli za stručnu pomoć u istrazi o nasilnoj smrti mlade medicinske sestre koja je živjela u blizini, dokazi počnu ukazivati upravo na O’Loughlina kao mogućeg počinitelja. Osumnjičen i opterećen bolešću koja ga iz dana u dan sve više izjeda iznutra i izvana, O’Loughlin je prisiljen posegnuti za krajnjim granicama svoje domišljatosti i odvažnosti kako bi dokazao da nije kriv – i poći putem koji će mu otkriti koliko je lako nekome uništiti život pri nastojanju da se zadre u intimne tajne koje krije ljudska psiha. Australski pisac Michael Robotham debitirao je psihološkim trilerom Osumnjičenik 2000. godine, nakon karijere istraživačkog novinara i pomoćnika pri pisanju autobiografija u Velikoj Britaniji. Originalni spoj psihološke drame, osebujnog protagonista i psihijatrijskog zadiranja u mračne zakutke čovjekove nutrine omogućio je da roman Osumnjičenik postane veliki hit, preveden na dvadeset dva jezika. Algoritam tom broju sada pridodaje i hrvatsko izdanje, u prijevodu koji potpisuje Sandra Nikoletić.

Želite li pročitati knjigu?Osumnjičenik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Robotham, Michael. Čitati Osumnjičenik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE