Star Wars – Izgubljene zvijezde

Star Wars – Izgubljene zvijezde - Gray, Claudia | Caritasspiritistcenter.org

...ne zvijezde Originalni naslov: Lost Stars Autorica: Claudia Gray Godina izdanja: 2016 ... Star Wars: Visions | StarWars.com ... . "Izgubljene zvijezde" su pak dio inicijative nazvane "Journey to Star Wars: TFA" spomenutog Lucas Story Group i čine dvadesetak romana i strip albuma koji su izdani zaključno sa VII. epizodom. Izgubljene zvijezde book. Read 2,947 reviews from the world's largest community for readers. Radnja ovog romana kronološki se nastavlja na Poslije bitke... Goodrea ... STAR WARS - IZGUBLJENE ZVIJEZDE - Claudia... | superknjizara.hr ... ... Goodrea...

INFORMACIJA

AUTOR
Gray, Claudia
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Star Wars – Izgubljene zvijezde.pdf

OPIS

Vladavina Galaktičkog Imperija zahvatila je i planet Jelucan u Vanjskom obruču, gdje su se aristokrat Thane Kyrell i seoska djevojka Ciena Ree zbližili kroz zajedničku ljubav prema letenju. Upis na Imperijalnu akademiju pravo je ostvarenje snova za oboje. Ali za Thanea san počinje gubiti sjaj kad iz prve ruke upozna stravične taktike koje Imperij koristi da bi održao svoju čeličnu vladavinu. Ogorčen i razočaran, pridružuje se novonastalim Pobunjenicima, te time Cienu stavlja u nepodnošljiv položaj u kojem mora birati između odanosti prema Imperiju i ljubavi prema muškarcu kojeg poznaje od djetinjstva. Našavši se na suprotstavljenim stranama u ratu, hoće li ovi nekadašnji prijatelji pronaći način da budu zajedno, ili će dužnost uništiti njihovu ljubav, baš kao što uništava galaksiju? Star Wars: Izgubljene zvijezde sadrži događaje koji se zbivaju nakon Povratka Jedija, a radnja je povezana i s hit-filmom Ratovi zvijezda: Sila se budi.

Želite li pročitati knjigu?Star Wars – Izgubljene zvijezde u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gray, Claudia. Čitati Star Wars – Izgubljene zvijezde Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE