Moj tjedan s Marilyn

Moj tjedan s Marilyn - Clark, Colin | Caritasspiritistcenter.org

...r: Simon Curtis. Starring: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh and others ... My Week with Marilyn (2011) - Release Info - IMDb ... . Moj tjedan s marilyn zaradila je 749.819 funti prilikom otvaranja vikenda u ujedinjenom kraljevstvu.59 film je otvoren za 397 kina i našao se na trećem mjestu britanske kino blagajne.60 sljedeći tjedan film je zaradio 483.239 funti i zabio je za tri mjesta na ljestvici blagajni.61 u svom. Istinita priča o avanturi mladog Britanca i filmske zvijezde za vrijeme snimanja filma "Princ i plesačica". Knjiga je dnevnik Colina Clarka, trećeg pomoćnika redatelja filma Princ i plesačica ... To prelijepo lice... Računalnom obradom pokazali su kako bi Marilyn... ... . Knjiga je dnevnik Colina Clarka, trećeg pomoćnika redatelja filma Princ i plesačica, u kojem o...

INFORMACIJA

AUTOR
Clark, Colin
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj tjedan s Marilyn.pdf

OPIS

Istinita priča o avanturi mladog Britanca i filmske zvijezde za vrijeme snimanja filma “Princ i plesačica”Moj tjedan s Marilyn dnevnik je Colina Clarka, trećeg pomoćnika redatelja filma Princ i plesačica, u kojem on opisuje što se dogodilo između njega i Marilyn za vrijeme snimanja u Londonu. Ovi dnevnički zapisi, osim što dočaravaju atmosferu sa snimanja filma i, iz prve ruke, otkrivaju sve o romantičnom jednotjednom druženju mladog Britanca i glumice, ponajprije su ljubavno pismo najsjajnijoj filmskoj zvijezdi ikada. Godine 1956., odmah nakon diplome na Oxfordu, dvadeset i trogodišnji Colin počinje raditi na setu filma koji režira Laurence Olivier, a glavna glumica je Marilyn Monroe. Ona se radovala radu s velikim Olivierom, a on se nadao da će mu film s njom osigurati puna kina i dašak holivudskoga glamura. No najljepša žena svijeta i legendarni glumac nisu se najbolje slagali. Monroe je tada bila na medenom mjesecu sa suprugom, slavnim dramatičarem Arthurom Millerom. Bila je nesigurna, kasnila je na snimanja i pila previše tableta. Pedantni Olivier, opsjednut točnošću, nije imao strpljenja za nju i snimanje se pretvorilo u kaos. Kad je Miller otišao u Pariz, rad s Marilyn postao je gotovo nepodnošljiv. Opterećena kritikama velikog redatelja, ona se okreće mladom Colinu koji joj pruža utjehu. Uskoro bježe zajedno s filmskog seta, a Colin postaje njezin pouzdanik i saveznik… Clark piše nepretenciozno i razigrano, no njegov pogled na svijet filma 1950-ih i aktere tadašnjeg jet-seta istovremeno je i oštar i ciničan. Prema njegovim riječima, ova knjiga skromna je počast ženi koja mu je promijenila život, a čiji život, što će zauvijek žaliti, on nije mogao spasiti.

Želite li pročitati knjigu?Moj tjedan s Marilyn u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Clark, Colin. Čitati Moj tjedan s Marilyn Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE