Vodič za cure

Vodič za cure - Marawa, Ibrahim | Caritasspiritistcenter.org

...za cure. 99,00 kn 69,30 kn. Ova je duhovito napisana knjiga ono što treba svakoj curi koja se pita što se to zbiva s njezinim tijelom i mozgom koji se mijenjaju ... Za petite cure s oblinama: Vodič za pletivo | ABOUT YOU ... . Odrastanje je zabavno… ali nije uvijek lako ni jednostavno. Mnogo je nepoznanica, a katkad za cure zna postati čudno i neugodno. Vodič za cure donosi 50 lekcija kako zavoljeti svoje tijelo koje se mijenja. Ova je duhovito napisana knjiga ono što treba svakoj curi koja se pita što se to zbiva s njezinim tijelom i mozgom koji se mijenjaju. Odrastanje je zabavno… ali nije uvijek lako ni jednostavno. Mnogo je nepoznanica, a katkad za cure zna postati čudno i neugodno. Vodič za cure - 50 lekcija ... VODIČ ZA CURE - Grad Knjige ... . Odrastanje je zabavno… ali nije uvijek lako ni jednostavno. Mnogo je nepoznanica, a katkad za cure zna postati čudno i neugodno. Vodič za cure - 50 lekcija kako zavoljeti svoje tijelo koje se mijenja. Marawa Ibrahim Vodič za cure Cijena: 99,00 kn Dodaj ...

INFORMACIJA

AUTOR
Marawa, Ibrahim
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za cure.pdf

OPIS

Ova je duhovito napisana knjiga ono što treba svakoj curi koja se pita što se to zbiva s njezinim tijelom i mozgom koji se mijenjaju. Odrastanje je zabavno… ali nije uvijek lako ni jednostavno. Mnogo je nepoznanica, a katkad za cure zna postati čudno i neugodno. Ali ne brini! Ova knjiga sadržava SVE što cura treba znati. Marawa Ibrahim je sa 10 godina dobila prvu mjesečnicu. Bam! Da je barem uz nju bila neka mudra, zabavna i otvorena žena koja će je savjetovati o svim ženskim stvarima. Reći joj kako je to imati mjesečnicu i ispričati joj što se sve događa s njezinim tijelom. Netko tko će je nadahnuti, nasmijati i potaknuti da se osjeća dobro. Ali ti imaš ovu zabavnu i poučnu knjigu. Zato se odmah baci na čitanje! Knjiga obuhvaća poglavlja o mjesečnicama, hormonskim promjenama, grudima i grudnjacima, emocionalnoj inteligenciji, preživljavanju neugodnih trenutaka, zdravoj prehrani, vježbanju i spavanju te važnosti vremena posvećenoga sebi. Sedmerostrukoj svjetskoj rekorderki Marawi Ibrahim jednom su rekli da nikad neće biti najbolja. Danas drži svjetski rekord za najviše istodobno zavrćenih hula-hupova i najbržih 100 metara u rolama s visokim petama. Marawa preko svoje nagrađivane hula-hup skupine The Majorettes radi sa stotinama mladih žena diljem svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Vodič za cure u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marawa, Ibrahim. Čitati Vodič za cure Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE