Kad magle stanu

Kad magle stanu - Mlakić, Josip | Caritasspiritistcenter.org

...le stanu knjiga je koja pomalo sliči na film Lepa sela lepo gore, ali Mlakić za razliku od Dragojevića ne vodi računa o izvanliterarnom ili izvanživotnom kontekstu, o političkim idejama ... Kad magle stanu - Mlakić, Josip ... ... Roman Kad magle stanu ide u sam vrh hrvatske ratne proze: uz Jergovićev Sarajevski marlboro i Cvetnićev Kratki izlet. Book Preview. KAD MAGLE STANU - Josip Mlakic. Objavio je romane Kad magle stanu, 2002., Živi i mrtvi, 2002., ... Mlakić Josip: Kad magle stanu - Antikvarijat Biblos ... ., Živi i mrtvi, 2002., ...

INFORMACIJA

AUTOR
Mlakić, Josip
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad magle stanu.pdf

OPIS

Kad magle stanu knjiga je koja pomalo sliči na film Lepa sela lepo gore, ali Mlakić za razliku od Dragojevića ne vodi računa o izvanliterarnom ili izvanživotnom kontekstu, o političkim idejama, naciji i razlozima koji su do rata doveli. Možda je upravo u toj rav-nodušnosti prema svemu što bi čitatelja moglo utješiti i što bi funkcioniralo kao socijal-no prihvatljiva prijevara, ono što u ovoj knjizi stvara najšokantniji efekt. Ne samo da u Mlakićevu ratu nitko nije u pravu nego pisac uopće ne razmišlja o tome da bi u ratu netko trebao biti u pravu. I po tome je njegova knjiga različita od većine ili svih ratnih knjiga ikad napisanih na našim jezicima.

Želite li pročitati knjigu?Kad magle stanu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mlakić, Josip. Čitati Kad magle stanu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE