Biovrt

Biovrt - Simoni, Eva | Caritasspiritistcenter.org

...om inspirira i educira o životu u skladu s prirodom, promiče održivi razvoj, očuvanje biološke raznolikosti, te potiče na bavljenje biovrtlarstvom kao načinom života ... Marieluisekreuter biovrt-121230113704-phpapp01 ... ... Biovrt - prirodne ... om inspirira i educira o životu u skladu s prirodom, promiče održivi razvoj, očuvanje biološke raznolikosti, te potiče na bavljenje biovrtlarstvom kao načinom života. Biovrt.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda web stranice www.biovrt.com slažeš se s korištenjem kolačića. Biovrt - vrtnarjenje na na...

INFORMACIJA

AUTOR
Simoni, Eva
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Biovrt.pdf

OPIS

Priroda je naše najdragocjenije dobro: okružuje nas, ostavlja nas bez daha i beskrajan je izvor radosti. Zbog toga je moramo veoma poštovati i činiti sve da je očuvamo. Zadržati prirodan vrt ipak ne znači prepustiti prirodi zadatak da se pobrine za biljke i zemlju, već surađivati s njom, pomoći joj, iskorištavajući sve mogućnosti koje nam nudi. Ovdje ćete naći mnoge korisne savjete za brigu o zemljištu i biljkama, naputke za dobivanje komposta, prekrivanje zemlje, izmjenu kultura, pravilno zalijevanje i, uz to, tehnike za projektiranje, ograđivanje, kao i najprikladnije biljke za određene uvjete.

Želite li pročitati knjigu?Biovrt u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Simoni, Eva. Čitati Biovrt Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE