Kao zvijezda u noći, KDS plus

Kao zvijezda u noći, KDS plus - Hannah, Kristin | Caritasspiritistcenter.org

...jezda u noći je odlična knjiga autora Kristin Hannah ... DODIR NOĆI ..... | 8. strana | Forum Krstarice ... . Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao tvrdi uvez uvez. Pročitajte više. Roman „Kao zvijezda u noći" pročitala sam čim je knjiga prevedena kod nas, a sad imamo reizdanje kod Znanja u kds plus, meki uvez verziji što je stvarno pristupačna varijanta ako želite, a još niste popunili kolekciju. Kristin Hannah. Kristin Hannah: Kao zvijezda u noći, tvrdi uvez. Kao zvijezda u noći - Tully Hart uvijek je bila ve ... Kao zvijezda u noći, Kristin Hannah | Ljubavni romani | Beletristika ... . Kao zvijezda u noći - Tully Hart uvijek je bila veća od života, žena koju vode veliki snovi i muče sjećanja na bolnu prošlost. Nepobjediva je do trenutka kad...

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kao zvijezda u noći, KDS plus.pdf

OPIS

Kao zvijezda u noći, KDS plus Tully Hart naizgled je snažna žena koju vode veliki snovi i muče sjećanja na bolnu prošlost. Nepobjediva je sve do trenutka kada joj umire najbolja prijateljica Kate Ryan, a poslije tog gubitka njezin se brižljivo uređeni život raspada kao kula od karata. Tully pokušava održati obećanje dano Kate na samrtnoj postelji – da će uvijek biti pri ruci Kateinoj obitelji – ali što ona zna o majčinstvu i o tome kako se brinuti za druge ljude? Šesnaestogodišnja Marah Ryan shrvana je majčinom smrću. Njezin otac Johnny očajnički nastoji održati obitelj na okupu, ali gubi dodir s Marah koja je potonula u svoju tugu. Čini se kao da joj nitko i ništa nisu važni… sve dok se ne zaljubi u mladića koji joj vraća osmijeh na lice i odvodi je u svoj opasan, mračni svijet. Dorothy Hart – bivša hipijevka Oblak – u središtu je Tullyne tragične prošlosti. Ona se želi iskupiti i napokon biti majka svojoj kćeri, ali da bi u tome uspjela, mora se suočiti s najmračnijim strahovima i razotkriti ružne tajne iz vlastite prošlosti. Dok Tully tone u ovisnost o lijekovima i alkoholizam, Marah se potuca po skvotovima, a Dorothy ne pronalazi način da se približi kćeri, čini se da su svi jedni za druge nepovratno izgubljeni. Sve dok još jedan tragičan događaj ne promijeni sve…“Emocionalno kompleksan, dirljiv roman o ljubavi, majčinstvu, gubitku i novim počecima koji nas podsjeća da je ljubav najmoćnija životna sila.” Publishers WeeklyO autorici Kristin Hannah nagrađivana je američka spisateljica romana ljubavne i obiteljske tematike. Sugestivno pripovijedanje, uvjerljivo psihološko portretiranje likova te progovaranje o najbolnijim temama donijeli su joj svjetski uspjeh i omiljenost kod čitatelja. U izdanju Znanja dosad su objavljeni romani “Moja Aljaska”, “Zimski vrt”, “Boje istine”, “Posljednji ples leptira”, “Slavujeva Pjesma”, “Ulica krijesnica” te “Kao zvijezda u noći”.

Želite li pročitati knjigu?Kao zvijezda u noći, KDS plus u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hannah, Kristin. Čitati Kao zvijezda u noći, KDS plus Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE