Olive, iznova

Olive, iznova - Strout, Elizabeth | Caritasspiritistcenter.org

...znova Elizabeth Strout, dobitnice Pulitzerove nagrade za književnost, nastavak je priče o nemogućoj, nezaboravnoj Olive Kitteridge ... KATALOG :: Olive, iznova :: Elizabeth Strout :: Knjigolov ... . Ovaj iznimno hvaljen roman odmah nakon objavljivanja postao je bestseler, a uvršten je i u brojne preglede najboljih knjiga vodećih svjetskih medija. Prevela Patricija Horvat. Šifra. Olive, iznova Elizabeth Strout, dobitnice Pulitzerove nagrade za književnost, nastavak je priče o nemogućoj, nezaboravnoj Olive Kitteridge. Ovaj iznimno hvaljen roman odmah nakon objavljivanja postao je bestseler, a uvršten je i u brojne preglede najboljih knjiga vodeć ... Olive, iznova - Elizabeth Strout - 60 kn ... . Ovaj iznimno hvaljen roman odmah nakon objavljivanja postao je bestseler, a uvršten je i u brojne preglede najboljih knjiga vodećih svjetskih medija. Olive, iznova Elizabeth Strout, dobitnice Pulitzerove nagrade za književnost, nastavak je priče o nemogućoj, nezaboravnoj Olive Kitteridge. Ovaj iznimno hvaljen roman odmah nakon objavljivanja postao je bes...

INFORMACIJA

AUTOR
Strout, Elizabeth
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Olive, iznova.pdf

OPIS

U romanu Olive, iznova pratimo Olive Kitteridge, tu netaktično iskrenu i proturječnu junakinju koja ipak lako prirasta srcu, dok stari i suočava se s promjenama – gdjekad ugodnim, gdjekad ne – u vlastitu životu i životima ljudi koji je okružuju. Olive se prilagođava novom životu s drugim suprugom, nastoji ostvariti odnos s otuđenim sinom i njegovom obitelji, doživljava gubitke i samoću, svjedoči uspjesima i jadima svojih prijatelja i susjeda u obalnom gradiću Crosby u državi Maine te naposljetku i sama usvaja nove životne lekcije… Olive, iznova Elizabeth Strout, dobitnice Pulitzerove nagrade za književnost, nastavak je priče o nemogućoj, nezaboravnoj Olive Kitteridge. Ovaj iznimno hvaljen roman odmah nakon objavljivanja postao je bestseler, a uvršten je i u brojne preglede najboljih knjiga vodećih svjetskih medija.

Želite li pročitati knjigu?Olive, iznova u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Strout, Elizabeth. Čitati Olive, iznova Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE