Moja sretna hrana

Moja sretna hrana - Brekalo,Maja | Caritasspiritistcenter.org

...tna hrana. Jednostavni i cjeloviti recepti za svaki dan ... Maja Brekalo: Moja sretna hrana - She ... ... Knjiga MOJA SRETNA HRANA-Jednostavni i cjeloviti recepti za svaki... ... tna hrana. Jednostavni i cjeloviti recepti za svaki dan. Njezina Sretna kuhinja postaje i naše sretno mjesto gdje se brišu granice između klasičnog i veganskog, mjesto na kojem uz Majine savjete... Moja sretna hrana. utorak, 3. travnja 2018. Quiche sa šunkom i sirom. Maja Brekalo: Moja sretna hrana. Jednostavni i cjeloviti recepti za svaki dan. Idealna kuharica za sve koji ne žele ili ne mogu provoditi sate u kuhinji, no bez obzira na to žele jest...

INFORMACIJA

AUTOR
Brekalo,Maja
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja sretna hrana.pdf

OPIS

Prva kuharica Maje Brekalo idealna je za sve koji se žele hraniti jednostavno, a ukusno i zdravo. Autorica bloga i Instagram profila Delicious and Healthy by Maya već godinama oduševljava tisuće pratitelja, među kojima su i kulinarske i druge zvijezde, svojim maštovitim i originalnim receptima. Njezini cjeloviti i jednostavni recepti za svaki dan okusima, bojama i teksturama osvajaju i najizbirljivije sladokusce. Od raznolikih slanih i slatkih doručaka, brzih maštovitih ručkova i jela na žlicu, do fantastičnih deserata – Maja nam nudi svoje najbolje recepte na biljnoj bazi koji će zadovoljiti svako nepce. Idealna kuharica za sve koji ne žele ili ne mogu provoditi sate u kuhinji, no bez obzira na to žele jesti dobro, kvalitetno i fino.

Želite li pročitati knjigu?Moja sretna hrana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brekalo,Maja. Čitati Moja sretna hrana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE