Kreativnost

Kreativnost - Osho | Caritasspiritistcenter.org

... ... КРЕАТИВНОСТЬ это | Психология.НЭС ... ... Креативность - что это означает? Что такое креативность? | 动机 ... льзуемые источни...

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kreativnost.pdf

OPIS

Kreativnost je priručnik za one koji shvaćaju potrebu da u svoje živote unesu više kreativnosti, zaigranosti i fleksibilnosti. To je priručnik za razmišljanje “izvan utvrdenih okvira” I življenje izvan utvrdenih okvira. Kako je Osho u predgovoru ove knjige istaknuo, kroz povijest su sve kreativne osobe bile primorane pobuniti se protiv društva. No danas se situacija drastično promijenila. U današnjem svijetu se od svakoga traži sposobnost da kreativno reagira na nove izazove, od direktora tvrtki do majki kućanica koje vode djecu na nogomet. Oni koji se u životu koriste samo onime što su naučili u prošlosti od svojih roditelja i učitelja su u značajno nepovoljnijem položaju i u svojim odnosima i poslovnom životu. Zamjena imitiranja ponašanja ograničenog pravilima s kreativnim inovacijama i fleksibilnošću zahtijeva duboku promjenu našega stava prema samima sebi i našim sposobnostima. Osho je jedan od najpoznatijih i najprovokativnijih duhovnih učitelja dvadesetog stoljeća. Početkom 1970-tih privukao je pažnju mladih ljudi sa Zapada koji su htjeli iskusiti meditaciju i preobražaj. Više od dva desetljeća nakon njegove smrti 1990., njegovo učenje i dalje se nastavlja širiti i dopire do tražitelja istine svih dobnih skupina u gotovo svakoj državi svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Kreativnost u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Osho. Čitati Kreativnost Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE