Učimo hrvatski 1, udžbenik s vježbenicom (š. 040035)

Učimo hrvatski 1, udžbenik s vježbenicom (š. 040035) - Kosovac, Vesna | Caritasspiritistcenter.org

...rvatski 1 u istoj knjizi obuhvaća udžbenik, vježbenicu, pregled gramatike na hrvatskome, engleskome i njemačkom jeziku, abecedni rječnik na engleskome i njemačkom jeziku i rješenja svih zadataka ... Udžbenici i vježbenice - Croaticum ... ... PDF Učimo hrvatski 1, udžbenik s vježbenicom (š. 040035) ... rvatski 1 u istoj knjizi obuhvaća udžbenik, vježbenicu, pregled gramatike na hrvatskome, engleskome i njemačkom jeziku, abecedni rječnik na engleskome i njemačkom jeziku i rješenja svih zadataka. Učimo hrvatski 1 - Udžbenik s vježbenicom. Vesna Kosovac, Vida Lukić. Učimo hrvatski 1 - udžbenik s vježbenicom. Tweet. Učimo hrvatski 1 u istoj knjizi obuhvaća udžbenik, vježbenicu, pregled gramatike na hrvatskome, engleskome i njemačkom jeziku, abecedni rječnik na engleskome i njemačkom jeziku, snimke tekstova nastavnih cjelina i rješenj...

INFORMACIJA

AUTOR
Kosovac, Vesna
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo hrvatski 1, udžbenik s vježbenicom (š. 040035).pdf

OPIS

Učimo hrvatski 1 u istoj knjizi obuhvaća udžbenik, vježbenicu, pregled gramatike na hrvatskome, engleskome i njemačkom jeziku, abecedni rječnik na engleskome i njemačkom jeziku, snimke tekstova nastavnih cjelina i rješenja svih zadataka. U Udžbenik je namijenjen stranim polaznicima koji počinju učiti hrvatski jezik. Sadržava osnovni vokabular, strukture i fraze svakodnevne jednostavne komunikacije na hrvatskom jeziku. Osam nastavnih cjelina i dva ponavljanja oslanjaju se na situacije iz svakodnevnog života i tumače osnovu gramatike hrvatskog jezika.

Želite li pročitati knjigu?Učimo hrvatski 1, udžbenik s vježbenicom (š. 040035) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kosovac, Vesna. Čitati Učimo hrvatski 1, udžbenik s vježbenicom (š. 040035) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE