Imati hrabrosti biti sretan

Imati hrabrosti biti sretan - Kishimi, Ichiro | Caritasspiritistcenter.org

...ica Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima toliko je očarala svjetsku, ali i hrvatsku publiku, da su se njezini Autori nas podsjećaju daje svijet, a time i sam život, unatoč svemu jednostavan, lako nam se to ponekad čini nemogućim, ova nas knjiga uči da trebamo imati hrabrosti biti sretni jer ćemo ... Imati hrabrosti biti sretan by Fumitake Koga ... ... IMATI HRABROSTI BITI SREĆAN - Ičiro Kišimi, Fumitake Koga ... ica Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima toliko je očarala svjetsku, ali i hrvatsku publiku, da su se njezini Autori nas podsjećaju daje svijet, a time i sam život, unatoč svemu jednostavan, lako nam se to ponekad čini nemogućim, ova nas knjiga uči da trebamo imati hrabrosti biti sretni jer ćemo... Imati hrabrosti biti sretan. by Ljepotaizdravlje.hr | 23 srpnja, 2020. Uspješnica Imati...

INFORMACIJA

AUTOR
Kishimi, Ichiro
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Imati hrabrosti biti sretan.pdf

OPIS

Uspješnica Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima toliko je očarala svjetsku, ali i hrvatsku publiku, da su se njezini autori odlučili ponovno pozabaviti idejama austrijskog psihologa Alfreda Adlera. Napisana u formi sokratskog dijaloga između filozofa i mladića, ova knjiga govori o važnim temama poput sreće, poštovanja, prijateljstva, ljubavi i vjere u druge. Adlerova individualna psihologija tvrdi da se ljudi mogu promijeniti i pronaći sreću bez obzira na životne okolnosti, da možemo živjeti bez potvrde drugih, kao i da nas naša prošlost ne određuje. No kušnje svakodnevice često nas mogu navesti da u to počnemo sumnjati. Autori nas podsjećaju da je svijet, a time i sam život, unatoč svemu jednostavan. Iako nam se to ponekad čini nemogućim, ova nas knjiga uči da trebamo imati hrabrosti biti sretni jer ćemo tako moći voljeti, iznova izabrati svoj život i steći pravu samodostatnost.

Želite li pročitati knjigu?Imati hrabrosti biti sretan u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kishimi, Ichiro. Čitati Imati hrabrosti biti sretan Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE