Terapijska hipnoza

Terapijska hipnoza - Gamberini, Gilberto | Caritasspiritistcenter.org

...ska hipnoza. Kako pomoći ljudima koji imaju probleme ... Kaj je hipnoza - TERAPEVTSKA HIPNOZA IN SAMOHIPNOZA ... . Knjiga će posebno biti korisna psihoterapeutima koji koriste metode dr. Ericksona ali i drugim stručnjacima zbog niza prikazanih slučajeva iz kojih je moguće izvući korisne zaključke. Terapijska hipnoza - ENERGETSKA MEDICINA - - HUPED - Hrvatsko udruženje za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu Terapijska hipnoza - Vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni. Sigurna i brza kupnja. Besplatna dostava na kućnu ... Terapijska hipnoza | ŽutiKlik webshop ... . Sigurna i brza kupnja. Besplatna dostava na kućnu adresu za narudžbe iznad 300 kn...

INFORMACIJA

AUTOR
Gamberini, Gilberto
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Terapijska hipnoza.pdf

OPIS

Kako pomoći ljudima koji imaju probleme Knjiga će posebno biti korisna psihoterapeutima koji koriste metode dr. Ericksona ali i drugim stručnjacima zbog niza prikazanih slučajeva iz kojih je moguće izvući korisne zaključke. Također može koristiti psiholozima i NLP praktičarima zbog niza slučajeva koji se ovdje prikazuju i koji im mogu pomoći u radu. No ponajprije je namijenjena običnim ljudima koji možda u obitelji imaju osobu kojoj je potrebna veća ili manja psihološka pomoć i koji ovdje mogu naći na primjere kako se takvoj osobi može pomoći. Ako je potrebna stručna pomoć, preporučamo da na internetu ukucate „psihoterapeuti“ pa ćete dobiti popis istih u najbližem gradu. Sve je i vrlo korisno.

Želite li pročitati knjigu?Terapijska hipnoza u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gamberini, Gilberto. Čitati Terapijska hipnoza Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE