Učimo koliko je sati s patuljcima

Učimo koliko je sati s patuljcima

...prepoznaju slike iz života patuljaka i povezuju ih s određenim satima ... El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official...) - YouTube ... . Sat, pola sata, četvrt sata i minute prikazani su korak po korak. Jednostavni tekstovi i lijepe ilustracije bude znatiželju i potiču djecu da nauče koliko je sati. Učimo koliko je sati. Draga dječice, za vas sam priredila jedan animirani zadatak kako biste mogli polako učiti na sat. Uz njega još uvijek nećete potpuno naučiti koliko je sati, ali će vam sigurno puno toga biti jasnije. Učimo koliko je sati s patuljcima. Jednostavni tekstovi i lijepe ilu ... PDF Učimo koliko je sati s patuljcima ... . Učimo koliko je sati s patuljcima. Jednostavni tekstovi i lijepe ilustracije bude znatiželju i potiču djecu da nauče koliko je sati. Ova neobična i bogato ilustrov...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo koliko je sati s patuljcima.pdf

OPIS

Djeca prepoznaju slike iz života patuljaka i povezuju ih s određenim satima. Sat, pola sata, četvrt sata i minute prikazani su korak po korak. Jednostavni tekstovi i lijepe ilustracije bude znatiželju i potiču djecu da nauče koliko je sati. Preporučena dob: od 4. godine.

Želite li pročitati knjigu?Učimo koliko je sati s patuljcima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Učimo koliko je sati s patuljcima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE