Umjetnost života

Umjetnost života - Šimleša, Bruno | Caritasspiritistcenter.org

... Umjetnost života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojega života stvoriti remek-djelo! „Svjestan sam koliko ambiciozno zvuče te ideje ... Zen - umjetnost života • Serije • TvProfil ... ... U knjizi Umjetnost života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u U osam poglavlja Šimleša govori o svetosti života, ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako... U knjizi Umjetnost života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, ... Umjetnost života kako ovladati umijećem ljubavi ... ... U knjizi Umjetnost života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, ...

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Umjetnost života.pdf

OPIS

U Školi života Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, u Ljubavologiji nas je naučio kako voljeti druge, a pritom ostati svoj. U knjizi Umjetnost života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojega života stvoriti remek-djelo!„Svjestan sam koliko ambiciozno zvuče te ideje, ali ako su nam suđene najviše visine, šteta je zadovoljiti se osrednjim životom. Šteta je svoj život ne posvetiti ljubavi i stavljati sebe na zadnje mjesto u vlastitom životu“, kaže autor.U osam poglavlja Šimleša govori o svetosti života, ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako postati životni umjetnik. Piše o ključnim životnim idejama objašnjavajući kako se možemo igrati u životu, ali ne i poigravati s njime budući da je život svet. Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem. To pravo nitko nam ne može oduzeti pa autor u knjizi objašnjava kako možemo privući ljubav koju zaslužujemo.„Bruno Šimleša ispisao je ne samo jasne smjernice kako da svoj život živimo kao vrhunsku umjetnost nego i predivne, poetične eseje kojima ćete se vraćati svaki put kad vam zatreba nadahnuće za strastven i ispunjen život!“ TANJA TOLIĆ, NAJBOLJEKNJIGE.COMO autoruBruno Šimleša (1979.) autor je knjiga popularne psi­hologije. Dosad je objavio sedam knjiga, od kojih su Ljubavologija(Naklada Ljevak, 2011.) i Škola života (Naklada Ljevak, 2014.) bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj, prodane u više od 25.000 pri­mjeraka. Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zadnje dvije godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji. Oženio se 2007. godine i ponosni je tata petogodiš­nje djevojčice koja je i nadahnula ovu knjigu.

Želite li pročitati knjigu?Umjetnost života u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šimleša, Bruno. Čitati Umjetnost života Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE