Razgovor s anđelom

Razgovor s anđelom - Nathanson, Linda Sue | Caritasspiritistcenter.org

... s anđelom je dragocjen i pravodoban dar koji vam s ljubavlju stiže iz anđeoske stvarnosti ... Razgovor s Anđelom - Iz drugih medija - Magicus.info ... ... Hornby Nick: Razgovor s anđelom - Antikvarijat Biblos ... s anđelom je dragocjen i pravodoban dar koji vam s ljubavlju stiže iz anđeoske stvarnosti. Kroz dinamičan dijalog u obliku pitanja i odgovora, anđeo po imenu Ariel nudi duboke uvide u naš svijet, naša jastva i našu sudbinu. Razgovor s anđelom. Često se govori kako su zbirke pripovijedaka poput kompilacijskih albuma. Rijetko naiđete na neku koja sadrži više od nekoliko dobrih priča. Pa ako se pov...

INFORMACIJA

AUTOR
Nathanson, Linda Sue
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovor s anđelom.pdf

OPIS

Razgovor s anđelom je dragocjen i pravodoban dar koji vam s ljubavlju stiže iz anđeoske stvarnosti. Kroz dinamičan dijalog u obliku pitanja i odgovora, anđeo po imenu Ariel nudi duboke uvide u naš svijet, naša jastva i našu sudbinu.Komunikacija s unutarnjim glasom koju je ostvario međuvjerski svećenik omogućava vam duhovnu povezanost s anđeoskom stvarnošću. Anđeo Ariel odabrao je ovaj trenutak ljudske povijesti da bi odgovorio na više od 150 prodornih pitanja koja mu je postavljala psihologinja. Njegovi optimistični, dubokoumni odgovori koji potiču na razmišljanje duhovno će vas nahraniti i nadahnuti. U dojmljivom uvodu ovoj knjizi, nagrađeni parapsiholog istražuje stvarnost i značenje unutarnjih glasova od Mojsija iz biblijske povijesti do MacLaineove iz Hollywooda. Tako otkriva kako su slavni, neslavni i nepoznati ljudi na osobite načine primali smjernice od onoga što su opažali kao unutarnji glas duhovnog vodiča, anđela ili božanske prisutnosti.

Želite li pročitati knjigu?Razgovor s anđelom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nathanson, Linda Sue. Čitati Razgovor s anđelom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE