Nalin svijet

Nalin svijet - Nicholson, Dean | Caritasspiritistcenter.org

...svijet - Dean Nicholson, koji je postao instagramska senzacija sa svojom stranicom @1bike1world, otkriva nam cijelu priču o prijateljstvu s mačkom Nalom i nadahnjujućim pustolovinama ... Online dating…kako prepoznati oženjenog? - She ... ... Poklanjamo bestseler o neobičnom putovanju škotskog... - tportal ... svijet - Dean Nicholson, koji je postao instagramska senzacija sa svojom stranicom @1bike1world, otkriva nam cijelu priču o prijateljstvu s mačkom Nalom i nadahnjujućim pustolovinama... NALIN SVIJET Grad Löbau Besplatno preuzimanje PDF-a i online pregled.. Nalin svijet. 64. Blagoslov. 78. drugi dio: visoke ceste I duboke ceste. Naslovnica knjige Nalin svijet: ©Koncept ...

INFORMACIJA

AUTOR
Nicholson, Dean
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nalin svijet.pdf

OPIS

Dean Nicholson, koji je postao instagramska senzacija sa svojom stranicom @1bike1world, otkriva nam cijelu priču o prijateljstvu s mačkom Nalom i nadahnjujućim pustolovinama na putu oko svijeta. Kad je tridesetogodišnji Dean Nicholson krenuo iz Škotske biciklom oko svijeta, namjeravao je otkriti sve što može o našemu izmučenu planetu. No, nije računao na lekcije koje će naučiti od svoje neočekivane družice. Tri mjeseca nakon polaska, na zabačenoj cesti u planinama između Crne Gore i Bosne, naišao je na napuštenu mačkicu. Nije mogao odoljeti prodornu pogledu i molećivu mijauku blatnjave sirotice, nije ju mogao samo tako prepustiti njezinoj sudbini, pa ju je smjestio na bicikl i,uz pomoć lokalnih veterinara, pomogao joj da se oporavi. Veza je ubrzo postala neraskidiva – i on i mačka koju je nazvao Nala bili su znatiželjni, neovisni, otporni i pustolovna duha. Videosnimka njihova susreta pogledana je dvadeset milijuna puta, njihov Instagram ima 750 0000 pratitelja, a broj i dalje raste! Dobrota stranaca, izbjeglički kampovi, spašavanje životinja u Europi i Aziji naučili su Deana i Nalu da je upravo ono neočekivano istodobno i najljepše. Uz pomoć Garryja Jenkinsa, pisca koji je s Jamesom Bowenom napisao bestseler Fantastični mačak Bob, Dean je zapisao izvanrednu priču o svojoj i Nalinoj avanturi, priču koja će vas nadahnuti i raznježiti.

Želite li pročitati knjigu?Nalin svijet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nicholson, Dean. Čitati Nalin svijet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE