Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta

Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta - O'Donohue, John | Caritasspiritistcenter.org

...j opis proizvoda Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta - O'Donohue, John i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode Opis i tehnički podaci proizvoda Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta - O'Donohue, John mogu se razlikovati od onih u web trgovini ... TANGGAL TUA: Cerita Seks Vani Peju Siapa Ini ... ... Istočne vještine i tehnike. Meditacija. Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta, O'Donohue, John. Budi u tijeku. Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter Anam Cara: A Book of Celtic Wisdom. Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete ... facebook.com/public/Anam-Cara-Equestrian ... . Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter Anam Cara: A Book of Celtic Wisdom. Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete ...

INFORMACIJA

AUTOR
O'Donohue, John
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta.pdf

OPIS

U životu svakog čovjeka postoji potreba za anam carom – prijateljem duše. Keltsko shvaćanje prijateljstva pronašlo je svoje nadahnuće i vrhunac u plemenitom načelu anam cara. Anam je galska riječ za dušu; cara je riječ za prijatelja. Anam cara, dakle, znači prijatelj duše. Anam cara je bila osoba kojoj su se mogle otkriti skrivene intimnosti našega života. To prijateljstvo bilo je čin prepoznavanja i pripadanja. S anam carom je prijateljstvo nadilazilo sve konvencije i kategorije. Iako se ljudsko tijelo rodi u jednom trenutku, ljudsko srce se nikada ne rodi sasvim. Rađa se sa svakim iskustvom našega života. Dakle, tema ove lirsko-epske meditacije, svojevrsne pjesme u prozi, filozofskog umovanja i istraživanja pejzaža duše kroz prizmu keltske duhovnosti jest prijateljstvo – čovjeka s čovjekom, ali i prirodom odnosno svim onim kroz što se život izražava i potvrđuje. Središnja nit knjige jest ljubav ili Anam cara – prijatelj duše. Kako, kaže najdarovitiji irski pripovijedač, u životu svakog čovjeka postoji potreba za anam carom, prijateljem duše. Ljubav je jedino svjetlo koje uistinu može čitati tajni potpis osobnosti i duše druge osobe. Samo ljubav je pismena u izvornom svijetu; može dešifrirati ličnost i sudbinu.

Želite li pročitati knjigu?Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor O'Donohue, John. Čitati Anam Cara: duhovna mudrost keltskog svijeta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE