Svaka je mrvica važna – 120 priča za djecu

Svaka je mrvica važna – 120 priča za djecu - Milčec, Marica | Caritasspiritistcenter.org

...ilčec. Marica Milčec: Svaka je mrvica važna - 120 priča za djecu ... Jezične značajke dječje priče (na primjeru zbirke priča Marice Milčec) ... . Svaka je mrvica važna - 120 priča za djecu autorice Marice Milčec sadrži tematski razvrstane priče tako da slijede izmjenu godišnjih doba i redanje blagdana... To će roditeljima, odgojiteljima i učiteljima pomoći da se lakše snađu kada djeci budu željeli ponuditi neku od 120 priča, ali ta struktura i nije toliko važna - knjiga se može čitati od sredine ili skraja, svejedno, jer svaka je priča zaokružena, samostalna cjelina. Većina priča ima dvostruko tkanje: u fabuli se rješava odgojni ... Svaka je mrvica važna - 120 priča za djecu ... . Većina priča ima dvostruko tkanje: u fabuli se rješava odgojni problem, a usput se iz samog tijeka priče dozna štošta o stvarnom životu...

INFORMACIJA

AUTOR
Milčec, Marica
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Svaka je mrvica važna – 120 priča za djecu.pdf

OPIS

Priče su u ovoj knjizi tematski razvrstane tako da slijede izmjenu godišnjih doba i redanje blagdana, praznika i važnih dana u godini. To će roditeljima, odgojiteljima i učiteljima pomoći da se lakše snađu kada djeci budu željeli ponuditi neku od 120 priča, ali ta struktura i nije toliko važna – knjiga se može čitati od sredine ili skraja, svejedno, jer svaka je priča zaokružena, samostalna cjelina. U svakoj su priči novi junaci, s novim imenima i novim problemima i doživljajima. Najčešće su to problemi s kojima se susreću djeca u svakidašnjem životu i odrastanju, ali mnogo je priča posvećeno i vremenskim prilikama, izmjeni godišnjih doba, zaštiti prirode, recikliranju, prehrambenom lancu, povezanosti života u svemiru. Većina priča ima dvostruko tkanje: u fabuli se rješava odgojni problem, a usput se iz samog tijeka priče dozna štošta o stvarnom životu njezinih junaka. No odgojnost i poučnost nisu nametnute, one dolaze prirodno, same od sebe, pa su priče uvjerljive i nenametljive.

Želite li pročitati knjigu?Svaka je mrvica važna – 120 priča za djecu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Milčec, Marica. Čitati Svaka je mrvica važna – 120 priča za djecu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE