Koji zajeb!

Koji zajeb! - Coe, Jonathan | Caritasspiritistcenter.org

...Ispisujući zabavnu priču o sudbini jedne ekscentrične engleske obitelji , engleski pisac Jonathan Coe (1961 ... Nadnica za zajeb | Vedrana Rudan ... .) u romanu Koji zajeb! ispremiješao je raznorodne romaneskne žanrove - kriminalistički, humorisitički, horor i obiteljski roman na tipično postmodernistički način. Ispisujući zabavnu priču o sudbini jedne ekscentrične engleske obitelji, engleski pisac Jonathan Coe (1961.) u romanu Koji zajeb! ispremiješao je raznorodne romaneskne žanrove - kriminalistički, humorisitički, horor i obiteljski roman na tipično postmodernistički način. Ispisujući zabavnu priču o sudbini jedne ekscentrične engleske obitelji, suvremeni engleski pisac Jonatha ... Koji zajeb - Jonathan Coe | Knjiga.ba knjižara ... . Ispisujući zabavnu priču o sudbini jedne ekscentrične engleske obitelji, suvremeni engleski pisac Jonathan Coe (1961.) u romanu Koji Zajeb! (orginalno objavljenom 1994.) ispremiješao j...

INFORMACIJA

AUTOR
Coe, Jonathan
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Koji zajeb!.pdf

OPIS

Ispisujući zabavnu priču o sudbini jedne ekscentrične engleske obitelji, engleski pisac Jonathan Coe (1961.) u romanu Koji zajeb! ispremiješao je raznorodne romaneskne žanrove – kriminalistički, humorisitički, horor i obiteljski roman na tipično postmodernistički način. Na taj način je napisao i ironičnu, kritičko-fikcionalnu analiznu stanja društva u Velikoj Britaniji krajem prošlog stoljeća, koja se čita s lakoćom i užitkom.

Želite li pročitati knjigu?Koji zajeb! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Coe, Jonathan. Čitati Koji zajeb! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE