Tumač snova i Horoskop

Tumač snova i Horoskop

...snova i Horoskop količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789532148121 Izdavač: Leo commerce d ... Sanjati mutnu vodu | Što znači sanjati mutnu vodu ... ... .o.o. SKU: VBZ-9797089 Kategorije: Hobi, kućni ljubimci , Priručnici Biblioteka: Leo commerce d.o.o. Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Tumačenje snova nam može pomoći u korigiranju naših, često pogrešnih, svjesnih stavova o sebi, drugim osobama ili događajima i situacijama. Snovi nas nekad u psihološkom smislu pripremaju za važne životne promjene i daju nam ... Sanjarica.hr - najveća sanjarica za tumačenje snova ... . Snovi nas nekad u psihološkom smislu pripremaju za važne životne promjene i daju nam podršku u kriznim situacijama, a ponekad čak i konkretne savjete o tome što bism...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tumač snova i Horoskop.pdf

OPIS

Koliko ste se puta zapitali kakvo je značenje sna koji ste prethodne noći usnuli? Stoljetna iskustva i stvarni događaji koji su iza snova slijedili ponudili su veoma izgledne odgovore na takva pitanja. U ovoj knjizi abecednim su redom navedeni simboli i događaji iz sna s njihovim tumačenjima koja će vam pomoći spremno se nositi s događajima koje snovi navješćuju. Horoskop je – kažu astrolozi- astrološka slika neba zabilježena u trenutku čovjekova rođenja. Naučite prepoznati tu sliku i iza nje zaključivati što nam zvijezde određuju. Ova knjiga sadrži opširna tumačenja astroloških znakova i njihovog međusobnog utjecaja.

Želite li pročitati knjigu?Tumač snova i Horoskop u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Tumač snova i Horoskop Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE