Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića

Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića - PIŠI-BRIŠI | Caritasspiritistcenter.org

...ažiš njih, možeš potražiti i druge životinje i stvari, te usput na zabavan način učiti brojeve i boje ... Oprema za poslovanje : LED Pisi Brisi tabla... - KupujemProdajem ... . Bez brige, trag flomastera uvijek i lako možeš izbrisati, i iznova se vraćati zanimljivoj igri Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Slažete li se s korištenjem kolačića? Opis i tehnički podaci proizvoda Piši briši možeš li naći zaigranog psića mogu se razlikovati od onih u web trgovini gdje ćeš obaviti kupnju. Jamstvo i uvjete garancije za Piši briši možeš li naći zaigranog psića provjeri u trgovini gdje ga na ... Možeš li naći zaigranog psića, Grupa autora | Bojanke | Knjige za... ... . Jamstvo i uvjete garancije za Piši briši možeš li naći zaigranog psića provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti. Razigrani majmunčić i psić igraju se skrivača s nama. Pronađi ih na vedrim, šarenim slikama...

INFORMACIJA

AUTOR
PIŠI-BRIŠI
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića.pdf

OPIS

Vesele interaktivne slikovnice za djecu od 3 godine nadalje. Stranice slikovnice su izrađene od tvrdog kartona i prilagođene su najmlađim čitateljima. Razigrani majmunčić i psić igraju se skrivača s nama. Pronađi ih na vedrim, šarenim slikama i zaokruži flomasterom koji dolazi uz knjigu. A dok tražiš njih, možeš potražiti i druge životinje i stvari, te usput na zabavan način učiti brojeve i boje. Bez brige, trag flomastera uvijek i lako možeš izbrisati, i iznova se vraćati zanimljivoj igri potrage!

Želite li pročitati knjigu?Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor PIŠI-BRIŠI. Čitati Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE