Neka život bude jednostavan

Neka život bude jednostavan - Northrup, Christiane dr. | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Neka život bude jednostavan autora Northrup, Christiane dr ... Neka život bude jednostavan ... .. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Dr. Northrup u svojoj najnovijoj knjizi istražuje temeljnu istinu koja je vodi još od studija medicine: naše tijelo, um i duša duboko su isprepleteni. Da bi život tekao lako i da biste se doista osjećali izvrsno, potrebno je mnogo više od fizičkog zdravlj Neka život bude jednostavan book. Read 47 reviews from the world's largest community for readers. Dr. Northrup u svojoj najnovijoj k ... Hoću knjigu - Neka život bude jednostavan ... . Read 47 reviews from the world's largest community for readers. Dr. Northrup u svojoj najnovijoj knjizi istražuje temel... Neka život bude jednostavan 139,00 kn Dr. Northrup u svojoj najnovijoj knjizi istražuje temeljnu istinu koja je vodi još od studija medicine: naše tijelo, um i d...

INFORMACIJA

AUTOR
Northrup, Christiane dr.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Neka život bude jednostavan.pdf

OPIS

Ni jedan dio nas ne može biti potpuno zdrav ako svaki dio nas nije zdrav. Duh, um i tijelo nije moguće razdvojiti. Ako želite dobro zdravlje svojega fizičkog tijela, potrebno je razmotriti zdravlje emocionalnog i duhovnog tijela. Kad to učinite, svaki dio vas jednostavno će poteći glatko i lako. To je tema ove knjige: kako postići da život bude lak i jednostavan. Christiane Northrup u svojoj najnovijoj knjizi istražuje temeljnu istinu koja je vodi još od studija medicine: naše tijelo, um i duša duboko su isprepleteni. Da bi život tekao lako i da biste se doista osjećali izvrsno, potrebno je mnogo više od fizičkog zdravlja; potreban je zdrav emocionalni i aktivan duhovni život. Ako svoje fizičko zdravlje promatrate zasebno, život može postati beskonačna borba u nastojanju da prisilite tijelo da se “ponaša primjereno”. Kad uvažite duboku povezanost svojih vjerovanja i svoje biologije te se počnete povezivati s božanskim dijelom sebe, započinjete sasvim novu igru – i činite prvi korak prema uistinu lakom životu. Crpeći saznanja od epigenetike i regresije u prošle živote do standardne zapadnjačke medicine, dr. Northrup u svojoj nas knjizi uči svjesno koristiti seksualnu energiju za pojačavanje vitalnosti, zdravom prehranom uravnoteživati svoj mikrobiom, održavati zdrav ego koji služi nama (a ne mi njemu), komunicirati izravno s božanskim načelom. Rezultat je sveobuhvatan priručnik za zdrav, sretan i blistav život.

Želite li pročitati knjigu?Neka život bude jednostavan u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Northrup, Christiane dr.. Čitati Neka život bude jednostavan Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE