Posljednje dijete

Posljednje dijete - Hart, John | Caritasspiritistcenter.org

...t Posljednje dijete 99,00 kn Trinaestogodišnji Johnny Merrimon imao je savršeno djetinjstvo: topao dom, divne roditelje i Alyssu, sestru blizanku s kojom je bio duboko povezan ... Posljednje dijete by John Hart - Goodreads ... . Nije poznavao patnju i gubitak do onog dana kad je Alyssa nestala na ulici vraćajući se iz knjižnice. 24sata. O autoru. John Hart autor je bestselera New York Timesa Kralj obmane, Posljednje dijete i Down River. Jedini je spisatelj koji je uspio osvojiti dvije uzastopne nagrade Edgar za najbolji roman. Također je osvojio nagradu Barry te England's Steel Dagger Award za najbolji triler godine. Njegove knjige prevedene su na dvadeset i devet ... Posljednje dijete količina Do ... Hoću knjigu - Posljednje dijete ... . Također je osvojio nagradu Barry te England's Steel Dagger Award za najbolji triler godine. Njegove knjige prevedene su na dvadeset i devet ... Posljednje dijete količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789533164212 Izdavač: Algoritam d.o.o. Područje: Proza Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1060929 Kategorija: Proza Jezik: Hrvatski Biblioteka: Algoritam Godina izdanja: 2014 Format: 15*23,5 ...

INFORMACIJA

AUTOR
Hart, John
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednje dijete.pdf

OPIS

Trinaestogodišnji Johnny Merrimon imao je savršeno djetinjstvo: topao dom, divne roditelje i Alyssu, sestru blizanku s kojom je bio duboko povezan. Nije poznavao patnju i gubitak do onog dana kad je Alyssa nestala na ulici vraćajući se iz knjižnice. Godinu dana kasnije, Johnny je usamljen i neshvaćen jer nitko osim njega ni ne vjeruje da je Alyssa živa. U potrazi za sestrom, Johnny riskira život istražujući mračnu stranu svojega rodnog gradića. Ni detektiv Clyde Hunt nikad nije odustao od potrage za Alyssom. Taj ga slučaj progoni, drži ga budnog noćima i ugrožava mu karijeru. Njegovi ga nadređeni smatraju ludim i prijete mu otkazom, no on i dalje pregledava dosjee i obilazi Johnnyja i njegovu majku. A zatim nestaje i druga djevojčica. Uvjeren da će otkriti počinitelja, Johnny prihvaća pomoć svog jedinog preostalog prijatelja s kojim odlazi u divljinu, na davno zaboravljeno mjesto nasilja čija povijest seže stotinu godina daleko u prošlost. Ono što će doznati tamo stavit će pod znak sumnje sve njegove napore i razmišljanja o sudbini njegove sestre i odvesti ih do drugog dalekog mjesta – istine koja će staviti na kušnju sav njihov dosadašnji život. Prelazeći divljim predjelima dječje nevinosti i životne okrutnosti, beznađa i vjere, Posljednje dijete buntovno se odupire svim pokušajima preciznog smještanja ovoga romana u unaprijed određene žanrovske kategorije i određuje Johna Harta kao pisca jedinstvene imaginacijske i narativne energije. Hrvatski prijevod djelo je Dalije Butorac, a naslovnicu je osmislio studio Stardust LAB.

Želite li pročitati knjigu?Posljednje dijete u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hart, John. Čitati Posljednje dijete Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE