Priča o sendviču za dvoje

Priča o sendviču za dvoje - Kušec, Mladen | Caritasspiritistcenter.org

...u "Priča o sendviču za dvoje" Mladena Kušeca naručite putem Ljevak web knjižare ... Ovako priča pravi Hrvat: 'Nije kondom nego udna... | 24sata ... . I drugog i trećeg dana. Iza zaboravljene užine se krila tužna priča pa je Ana odlučila s Janom dijeliti užinu svoju. I gle, od tog dana one su postale dobre prijateljice kao nikada prije. Pripremljeni sendvič i tortilju poslužite odmah. Savjet. Bogati sendvič dovoljan je za 2 osobe. Prerežite ga po pola, isto kao i tortilju i u ukusnom obroku uživajte u dvoje. Iza zaboravljene uzine se krila tuzna prica p... I drugog i treceg dana. Iza zabor ... Bogati vege sendvič za dvoje Podravka ... . Iza zaboravljene uzine se krila tuzna prica p... I drugog i treceg dana. Iza zaboravljene uzine se krila tuzna prica pa je Ana odlucila s Janom dijeliti uzinu svoju. I g...

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Mladen
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o sendviču za dvoje.pdf

OPIS

Ana i Jana su od prvog dana zajedno u školskoj klupi sjedile. Jednog dana vidjela je Ana da je užinu zaboravila Jana. I drugog i trećeg dana. Iza zaboravljene užine se krila tužna priča pa je Ana odlučila s Janom dijeliti užinu svoju. I gle, od tog dana one su postale dobre prijateljice kao nikada prije.

Želite li pročitati knjigu?Priča o sendviču za dvoje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kušec, Mladen. Čitati Priča o sendviču za dvoje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE