Začini

Začini - Ozmec, Nataša | Caritasspiritistcenter.org

...a tržnici u Agadiru, Maroko. Klinčić je najstariji poznati začin koji se koristio ... Začini ... ... Biljni začini - Samo Naše ... a tržnici u Agadiru, Maroko. Klinčić je najstariji poznati začin koji se koristio. Cimet je bio najskuplji začin u antičko doba. Začini, Београд. 20,211 likes · 21 talking about this. Community. See more of Začini on Facebook. Začini. Cimet podsjeća na zimu i topli ugođaj doma. Đumbir liječi i aromatizira svako jelo. Hrvatski proizvod. Bez dodanog...

INFORMACIJA

AUTOR
Ozmec, Nataša
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Začini.pdf

OPIS

Začini su ono što našu hranu pretvara u gurmanski užitak. Bilo da koristite svježe zeleno bilje, sjemenke, prahove raznih boja i mirisa, začini će oplemeniti svako jelo: od malo papra u juhi do raskošnih egzotičnih jela. No osim što raduju naše okusne pupoljke, začini su i riznice ljekovitih svojstava i mogu pomoći kod raznih tegoba. Prepuni su antioksidansa i jedinstvenih fitonutrijenata koje nećete pronaći u drugim namirnicama. U ovoj su knjizi navedena najvažnija ljekovita svojstva dvadesetak začina, potvrđena znanstvenim istraživanjima, ali i savjeti o praktičnoj upotrebi u kuhinji s jednostavnim receptima koji će vam dati ideje kako da još bolje iskoristite moć začina.

Želite li pročitati knjigu?Začini u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ozmec, Nataša. Čitati Začini Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE