Prehrana s manje ugljikohidrata

Prehrana s manje ugljikohidrata

...dostaje u prehrani s niskim udjelom ugljikohidrata? Istraživanje su radili znanstvenici sa Sveučilišta Sjeverna Carolina u Chapel Hillu, provjerili su podatke više od 11 tisuća mama koje su rodile u razdoblju od 13 godina ... Prehrana siromašna ugljikohidratima povećava rizik od poremećaja... ... . Manje poznat blagotvoran utjecaj folne kiseline u trudnoći. Djeca trebaju manje jesti hranu i pića koja sadrže velike količine dodanih šećera. Koliko ugljikohidrata trebamo jesti dnevno? S obzirom da nam ugljikohidrati iz prehrane trebaju gotovo isključivo za energetske potrebe organizma, možemo govoriti o njihovom udjelu u dnevnim... Prehrana s manjim udjelom ugljikohidrata koji se zamjenjuju bjelančevinama ili mastima postala je vrlo popularna i proširena u posljednje vrijeme. Ipak, prehrana bazirana na mesu s malim udjelom ugljikohidrata povezuje s ... Hrana bez ugljikohidrata - tablica namirnica | Kreni zdravo! ... ... Prehrana s manjim udjelom ugljikohidrata koji se zamjenjuju bjelančevinama ili mastima postala je vrlo popularna i proširena u posljednje vrijeme. Ipak, prehrana bazirana na mesu s malim udjelom ugljikohidrata povezuje se s kraćim životnim...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Prehrana s manje ugljikohidrata.pdf

OPIS

Iako su ugljikohidrati važan dio naše prehrane, činjenica je da se danas oni konzumiraju više no ikada u ljudskoj povijesti, a upravo s njima se počinju povezivati različite zdravstvene tegobe. Istraživanja su dovela do zaključka o velikim prednostima i dobrobitima prehrane sa smanjenim udjelom ugljikohidrata. Kod zdravih osoba takva prehrana djeluje kao preventiva, dok bolesnima može pomoći u liječenju mnogih oboljenja.Naravno da ovo nije univerzalni priručnik koji će riješiti sve naše zdravstvene tegobe i prehrambene poteškoće, ali sigurno nam može pomoći promijeniti način razmišljanja kada je riječ o odabiru namirnica koje unosimo u organizam.Jer hrana zaista može biti lijek.

Želite li pročitati knjigu?Prehrana s manje ugljikohidrata u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Prehrana s manje ugljikohidrata Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE