Eterična ulja

Eterična ulja - Bowles, Joy | Caritasspiritistcenter.org

...terična ulja ili esencijalna ulja (lat. aetheroleum) su hlapljive tvari koje se dobivaju iz biljnog materijala, dobijaju se procesom destilacijom vodenom parom, tještenjem i ili ekstrakcijom a sastoje se najviše od terpena ... eterična ulja - Tehno proces ... ... Vodič kroz eterična ulja: Zdravlje iz mirisa | Nezavisne novine ... terična ulja ili esencijalna ulja (lat. aetheroleum) su hlapljive tvari koje se dobivaju iz biljnog materijala, dobijaju se procesom destilacijom vodenom parom, tještenjem i ili ekstrakcijom a sastoje se najviše od terpena. Eterična ulja, Podgorica. 217 likes. Young Living je vodeći svjetski lider u proizvodnji čistih terapeutskih, esencijalnih i aromaterapeutskih eteričnih... Difuzeri za eterična ulja: vrste difuzera, kako izabrati difuzer s obzirom na kvadraturu prostora, kako koristiti za inhala...

INFORMACIJA

AUTOR
Bowles, Joy
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Eterična ulja.pdf

OPIS

Što su eterična ulja i kako se proizvode Na koji način djeluju i za što se koriste Ovaj priručnik obuhvaća više od 50 ljekovitih biljaka i pruža korisne savjete o tome kako se eterična ulja mogu koristiti kod kuće, na poslu, te u zdravstvene svrhe za podizanje raspoloženja, osjećaja ugode i boljeg zdravstvenog stanja. Znanstvena objašnjenja i reference pokazuju potencijal eteričnih ulja kao značajnog pomagala pri održavanju zdravlja. Lijepe fotografije i slike ilustriraju biljke iz kojih dobivamo pojedino ulje, te prikazuju neke od tehnika i metoda uporabe eteričnih ulja.

Želite li pročitati knjigu?Eterična ulja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bowles, Joy. Čitati Eterična ulja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE