Jedi, moli, voli u Rimu

Jedi, moli, voli u Rimu - Spaghetti, Luca | Caritasspiritistcenter.org

...jige Jedi, moli, voli Elizabeth Gilbert koji se događa u Italiji, sa svim opisima ukusne hrane i prepuštanja užicima, svidio se milijunima čitatelja ... Laguna - Jedi, moli, voli - Elizabet Gilbert - Knjige o kojima se priča ... . II►JEDI, MOLI, VOLI U RIMU - Luca Spaghetti Izdavač: V.B.Z. d.o.o Uvez: Meki uvez Kategorija: Proza. JEDI, MOLI, VOLI U RIMU - Luca Spaghetti. Nismo mi ti koji kupujemo knjige, one su te koje kupuju nas - rekla sam sebi onog trenutka kada sam u knjižari, na polici sa knjigama, ugledala naslov "Rimski prijatelj: Jedi, moli, voli u Rimu" Luke Špagetija (Luca Spaghetti). Italijan koga sam želela da upoznam. Rimljanin koji je želeo da vi upoznate njega. Dio knjige Jedi, moli, voli Elizabeth Gilbert koji se događa u I ... "Rimski prijatelj: Jedi, moli, voli u Rimu" - WANNABE MAGAZINE ... . Italijan koga sam želela da upoznam. Rimljanin koji je želeo da vi upoznate njega. Dio knjige Jedi, moli, voli Elizabeth Gilbert koji se događa u Italiji, sa svim opisima ukusne hrane i prepuštanja užicima, svidio se milijunima čitatelja. Čitatelji se nisu za...

INFORMACIJA

AUTOR
Spaghetti, Luca
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Jedi, moli, voli u Rimu.pdf

OPIS

Dio knjige Jedi, moli, voli Elizabeth Gilbert koji se događa u Italiji, sa svim opisima ukusne hrane i prepuštanja užicima, svidio se milijunima čitatelja. Čitatelji se nisu zaljubili samo u Lizine opise užitaka u Italiji, nego i u priče o srdačnim te gostoljubivim prijateljima koje je stekla u Rimu.Knjigu Un amico italiano: Jedi, moli, voli u Rimu napisao je Luca Spaghetti (to mu jest pravo ime!), Lizin prisan prijatelj i vodič po Rimu. Ovo je priča o njihovu prijateljstvu, o tom uzavrelom gradu, o ljudima i hrani, o pravoj Italiji koja je nadahnula Liz.„Moja prijateljica s faksa seli u Rim na tri mjeseca. Odvedi je na stadion, mogla bi biti potencijalna navijačica Lazija. Dao sam joj tvoj e-mail, javit će ti se. Književnica je. Ime joj je Elizabeth Gilbert.“ Rujan je 2003. Luca Spaghetti ne zna da je ovih nekoliko redaka koje mu je poslao prijatelj iz SAD-a početak jedne čudesne avanture. Elizabeth je plavuša blistavog osmijeha i otvorenih pogleda na svijet. Iza nje je mučan razvod, a Italija je prva etapa njezina terapeutskog putovanja u potrazi za samom sobom i pravom ljubavlju. Luca je rimski Rimljanin koji pati od redovitih napadaja nostalgije za Amerikom, obožava nogomet, a i samouki je gitarist slavne prošlosti. Baš neobičan par kojem se dogodilo rijetko prijateljstvo na prvi pogled! Između delicija u restoranu na Trastevereu, nekoliko čaša bijelog vina jedne zlatne rimske jeseni i obilazaka na skuteru, baš kao Audrey i Gregory u „Prazniku u Rimu“, Liz i Luca postaju nerazdvojni. Kreću u romantično istraživanje grada, u potragu za njegovim tajnama, najpoetičnijim kutcima i tipičnim restorančićima. Luca postaje Lizin turistički vodič/anđeo čuvar, odlučan da on i njegov grad novoj prijateljici pomognu isplivati iz njezina mraka… Un amico italiano: Jedi, moli, voli u Rimu donosi niz živopisnih anegdota o gastronomiji, jeziku, povijesti, umjetnosti, nogometu, glazbi i svakodnevici prelijepog Rima. To je iskrena, duhovita i neodoljiva priča o jednom iznimnom prijateljstvu koje cvjeta u Vječnom Gradu. Priča je to u kojoj se može dogoditi da jedan Rimljanin, sanjar s prezimenom koje je samo po sebi posebna priča, na kraju upozna glumicu s najljepšim osmijehom u Hollywoodu… LUCA SPAGHETTI (1970) rođen je u Rimu i uistinu mu je prezime Spaghetti. Susret s Elizabeth Gilbert promijenio mu je život. Luca je postao jedan od najomiljenijih „likova“ svjetskog bestsellera Jedi moli voli (objavljenog u Hrvatskoj u izdanju VBZ-a, a snimljen je i istoimeni film s Julijom Roberts i Javierom Bardemom), a još uvijek svakodnevno prima poruke čitateljica koje ga iznenađene pitaju… postoji li on zaista! Luca živi u Rimu, voli talijansku kuhinju i američku glazbu, a ovo je njegova prva knjiga.

Želite li pročitati knjigu?Jedi, moli, voli u Rimu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Spaghetti, Luca. Čitati Jedi, moli, voli u Rimu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE