Znam za više matematika 7

Znam za više matematika 7

...iše 7 matematika. zbirka zadataka za sedmi razred osnovne škole ... Jednotky objemu (přehled), Matýskova matematika 7. díl... ... . Zbirka Znam za više 7 namijenjena je poboljšanju školskog uspjeha, pripremi za testiranja, utvrđivanju već stečenog znanja i lakšem i bržem učenju gradiva iz matematike u... Zbirka Matematika, mjerne jedinice namijenjena je učenicima viših razreda osnovne škole. Obuhvaća mjerne jedinice iz područja matematike, ali i mjerne jedinice s područja fizike. MATEMATIKA 7. udžbenik matematike za ... Matematika 7 - Znam za več ... . MATEMATIKA 7. udžbenik matematike za ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam za više matematika 7.pdf

OPIS

Zbirka Znam za više 7 namijenjena je poboljšanju školskog uspjeha, pripremi za testiranja, utvrđivanju već stečenog znanja i lakšem i bržem učenju gradiva iz matematike u sedmom razredu osnovne škole. Tumačenje gradiva prilagođeno je učinkovitom samostalnom učenju. Nova tema predstavljena je primjerom s jednostavnim objašnjenjima. Slijede vježbe koje omogućuju utvrđivanje naučenog te na kraju svake cjeline bodovane Provjere, koje pokazuju postignuti napredak. Rješenja svih vježbi i Provjera nalaze se na kraju zbirke. Zbirka Znam za više 7 usklađena je s Nastavnim planom i programom i obrađuje cjeline: koordinatni sustav, proporcionalnost i obrnuta proporcionalnost, sličnost trokuta, mnogokuti, kružnica i krug, linearna funkcija.

Želite li pročitati knjigu?Znam za više matematika 7 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Znam za više matematika 7 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE