Drvodjelja

Drvodjelja - Gordon, Jon | Caritasspiritistcenter.org

... "Drvodjelja" teško se čita i istina, teško se i zapisuje ... Znanost protiv Biblije ... ... drvodjelja - Wiktionary ... "Drvodjelja" teško se čita i istina, teško se i zapisuje. Teško je nazvati telefonom i reći Pa nas uspoređuju s jablanom, hrastom, a ponekad i bukvom. A ljepota koju mu neki drvodjelja učini kada... Drvodjelja. 99 likes. Ovdje Vam se predstavlja drvodjelja! Drvodjelja nije nova riječ, već poj...

INFORMACIJA

AUTOR
Gordon, Jon
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvodjelja.pdf

OPIS

Dok mu drvodjelja prenosi mudra znanja, Michael se unatoč brojnim nedaćama, neostvarenim poslovnim dogovorima, vlastitim strahovima i propalim pokušajima trudi spasiti tvrtku. Spoznaje da ne postoji nešto kao što je uspjeh preko noći – postoje samo bezvremena načela koja čovjeku pomažu da se izdigne iz bezimenog mnoštva, nadiđe sve okolnosti i, kao iznimna osoba, ostavi trag u ljudima i svijetu. Oslanjajući se na iskustvo u vlastitom radu s brojnim ljudima na vodećim položajima, s ljudima iz svijeta trgovine, profesionalnim i sveučilišnim sportskim timovima, neprofitnim organizacijama i školama, Jon Gordon donosi zabavnu i poučnu priču koja smjera potaknuti čitatelje da prionu na izgradnju boljeg života, karijere i svoga radnog tima uz pomoć strategija za uspjeh na svijetu. Jon Gordon je autor brojnih knjižnih uspješnica, čiji su govori poticaj za publiku diljem svijeta. Njegova načela iskušale su nebrojene tvrtke s popisa najuspješnijih tvrtki prema odabiru časopisa Fortune 500, kao i školski sustavi, bolnice, sportski timovi i neprofitne organizacije. Zainteresirani mogu posjetiti njegovu stranicu JonGordon.com ili se povezati s njime na Twitteru – @JonGordonll.

Želite li pročitati knjigu?Drvodjelja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gordon, Jon. Čitati Drvodjelja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE