Posljednji čaj

Posljednji čaj - Sazdova, Vinka | Caritasspiritistcenter.org

...ka sazdova - posljednji čaj stanje kao na slici, meki uvez, 300 str ... Dobri čajevi - Posts | Facebook ... . Vinka sazdova - posljednji čaj. Cijena. 70 kn ~ 10 €. Posljednji čaj priča je o sasvim običnoj ženi za koju bi se moglo reći da posjeduje mnogo - obitelj, karijeru, društveni status. Koliko izdanja je doživio autoričin prvi roman 'Posljednji čaj'? Posljednji čaj priča je o sasvim običnoj ženi za koju bi se moglo reći da posjeduje mnogo - obitelj, karijeru, društveni status. Ima sve, a ipak nema ništa jer više ne zna tko je. Posljednji ... Posljednji čaj, Sazdova, Vinka | Chick lit | Beletristika | Knjižara ... . Ima sve, a ipak nema ništa jer više ne zna tko je. Posljednji ...

INFORMACIJA

AUTOR
Sazdova, Vinka
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji čaj.pdf

OPIS

Spakiraj se i otputuj! Kamo? Što je dalje moguće. Zašto? Ne pitaj. Odvaži se i prepusti putovanju. Neka te odvede do Tare, Elene, Savite, Džidua i Samira. Naposljetku, neka te vrati k tebi samoj.Posljednji čaj priča je o sasvim običnoj ženi za koju bi se moglo reći da posjeduje mnogo – obitelj, karijeru, društveni status. Ima sve, a ipak nema ništa jer više ne zna tko je. Odvažno kreće na put tisuće kilometara dug kako bi se ponovno pronašla i vratila nadu u svoj život. U ašramu, u najjužnijem dijelu Indije, susreće učitelja koji joj pomaže suočiti se s onim od čega neprestano bježi – tugom nastalom zbog gubitka oca, strahom od smrti i usamljenosti, osjećajem izgubljenosti… Tamo sklapa nova prijateljstva, postepeno se prepušta životnoj mudrosti i ljepoti te tako iznova počinje njegovati osjećaje radosti, dobrote i bezuvjetne ljubavi koji će je, naposljetku, vratiti kući. Iako veoma intimna, ovo je priča s univerzalnom porukom. Svaka rečenica poziva na razmišljanje, istraživanje naših vlastitih života te spoznavanje bliskosti u dalekom i nepoznatu svijetu.Vinka Sazdova rođena je 1956. godine. Školovala se na Filozofskom fakultetu u Skopju, na Odsjeku za psihologiju. Bila je novinarka kulturne rubrike u dnevnim novinama Večer i Republika. Radila je u nekoliko izdavačkih kuća, a osnivačica je i vlastite izdavačke kuće Tri, gdje trenutačno radi kao glavna urednica. Posljednji čaj njezin je prvi roman – bestseler koji je na području Makedonije doživio čak 6 izdanja. Nedavno je objavila i svoj drugi roman, Polja divljih narcisa.

Želite li pročitati knjigu?Posljednji čaj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sazdova, Vinka. Čitati Posljednji čaj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE