Ruža – vrste i tehnike uzgoja

Ruža – vrste i tehnike uzgoja - Cottini, Paolo | Caritasspiritistcenter.org

...vrste i tehnike uzgoja.pdf. ISBN. 7653218588015 ... Sve o staklenicima: karakteristike, tehnike uzgoja i koje biljke treba... ... . OPIS. Ruža, koja se uzgaja od davnina, je jedna od najcjenjenijih ukrasnih biljaka. Priručnik sadrži podatke o botaničkoj pripadnosti divljih ruža, opisane su vrste, njihova uporaba i uzgoj. Listovi, sastavljeni od 5 do 9 ovalnih letaka, reljefni su i... Ova knjiga nudi dragocjene naputke za one koji se žele prihvatiti uzgoja ruža i nudi korisne savjete za vršenje izbora u skladu s vlastitim potrebama. Prikazane su osnovne tehnike za pravilan uzgo ... Uzgoj ruža i ruža za početnike - Dio 2 | Mjesto o vrtu, kućici i biljkama. ... . Prikazane su osnovne tehnike za pravilan uzgoj: fertilizacija, zalijevanje, održavanje, borba protiv bolesti i napokon, jedno posebno poglavlje je... Ruža - Vrste i Tehnike Uzgoja. Biblioteka. Leo Commerce. Opis proizvoda. Ruža, koja se uzgaja od davnina, je jedna od najcjenjenijih ukrasnih biljaka. Ova knjiga nudi dragocjene naputk...

INFORMACIJA

AUTOR
Cottini, Paolo
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruža – vrste i tehnike uzgoja.pdf

OPIS

Ruža, koja se uzgaja od davnina, je jedna od najcjenjenijih ukrasnih biljaka. Ova knjiga nudi dragocjene naputke za one koji se žele prihvatiti uzgoja ruža i nudi korisne savjete za vršenje izbora u skladu s vlastitim potrebama. Prikazane su osnovne tehnike za pravilan uzgoj: fertilizacija, zalijevanje, održavanje, borba protiv bolesti i napokon, jedno posebno poglavlje je posvećeno obrezivanju, koje se mora izvršiti s puno pažnje.

Želite li pročitati knjigu?Ruža – vrste i tehnike uzgoja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cottini, Paolo. Čitati Ruža – vrste i tehnike uzgoja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE