Abeceda vitamina i minerala

Abeceda vitamina i minerala

...ECEDA VITAMINA I MINERALA Za zdrav i dugovječan život Hvala Vam što ste odabrali moje oglase ... Kompletna abeceda zdravlja od A do Ž vitamini ... . Kontakt Željko. ABECEDA VITAMINA I MINERALA Za zdrav i dugovječan život. II►ABECEDA VITAMINA I MINERALA Godina izdanja 2007 Autor Milka (Ur.) Knjiga Abeceda vitamina i minerala vodič je kroz hranjive tvari prijeko potrebne za zdrav život. U cijelosti je objasnjen probavni proces, imunosni sustav i sustav antioksidanasa. Sve detaljno o ulozi pojedinog vitamina ili grupe vitamina za naš organizam i zdrav razvoj. ... ABECEDA VITAMINA I MINERALA: za zdrav i dugovječan život ... . Sve detaljno o ulozi pojedinog vitamina ili grupe vitamina za naš organizam i zdrav razvoj. Kod hipertireoze uvijek postoji manjak vitamina I. Terapija vitaminom I traje točno 10 ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Abeceda vitamina i minerala.pdf

OPIS

Ova je knjiga vodič kroz hranjive tvari prijeko potrebne za zdrav život. U cijelosti je objašnjen probavni proces, imunosni sustav i sustav antioksidansa. U dodatku su navedene preporučene dnevne doze hranjivih tvari te rječnik medicinskih pojmova.

Želite li pročitati knjigu?Abeceda vitamina i minerala u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Abeceda vitamina i minerala Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE