Komuniciranje sa životinjama

Komuniciranje sa životinjama - Coates, Margrit | Caritasspiritistcenter.org

...iranje sa životinjama. 145,00 kn. Životinje imaju bogat unutarnji život i širok raspon emocija koje neprestano iskazuju ... Komuniciranje sa životinjama - Margrit Coates: knjiga ... ... . No, često ne razumijemo što nam poručuju glasom i govorom tijela pa i nehotice gušimo njihovu osobnost i instinkte. To može izazvati probleme u ponašanju, ali i ozbiljne tjelesne tegobe. ISBN: 9789532572315 Izdavač: Planetopija d.o.o. Područje: Popularna psihologija Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1048791 Kategorija: Popularna psihologija Oznaka: životinje Jezik: Hrvatski Biblioteka: Planetopija d.o.o. Godina izdanja: 2012 Format: 14.5*22 Broj stranica: 279. Komuniciranje sa životinjama. Autor: Coates, Margrit. Ova k ... Komuniciranje sa životinjama knjiga autora Coates, Margrit ... ... .o.o. Godina izdanja: 2012 Format: 14.5*22 Broj stranica: 279. Komuniciranje sa životinjama. Autor: Coates, Margrit. Ova knjiga nas poučava kako da oslobodimo svoj potencijal za istinsko povezivanje sa životinjama. Donosi korisne savjete i praktične vježbe uz pomoć kojih ćemo spoznati što životinje doista misle i osjećaju, što poručuju te kako im pomoći da pre...

INFORMACIJA

AUTOR
Coates, Margrit
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Komuniciranje sa životinjama.pdf

OPIS

Kako se intuitivno povezati s njima Životinje imaju bogat unutarnji život i širok raspon emocija koje neprestano iskazuju. No, često ne razumijemo što nam poručuju glasom i govorom tijela pa i nehotice gušimo njihovu osobnost i instinkte. To može izazvati probleme u ponašanju, ali i ozbiljne tjelesne tegobe. Ova knjiga nas poučava kako da oslobodimo svoj potencijal za istinsko povezivanje sa životinjama. Donosi korisne savjete i praktične vježbe uz pomoć kojih ćemo spoznati što životinje doista misle i osjećaju, što poručuju te kako im pomoći da prevladaju traumu zbog zlostavljanja, bolesti, selidbe ili tugu zbog gubitka ljudskog ili životinjskog prijatelja. Ponekad je dovoljno strpljenje i ljubav, ponekad je nužna pomoć veterinara, a od velike koristi mogu biti i razne holističke terapije koje autorica preporučuje. Donosi nam i prekrasne priče o životinjama s kojima se susrela i od kojih je mnogo naučila. Ova je topla knjiga pravo štivo za svakoga tko doista želi živjeti sa životinjama, a ne pored njih i tko osjeća da postoji duša iza tih blistavih očiju. MARGRIT COATESvodeća je svjetska komunikatorica sa životinjama i iscjeliteljica. Iscjeljuje životinje, drži predavanja i vodi radionice te često gostuje u medijima u Velikoj Britaniji gdje živi, ali i diljem svijeta. Autorica je nekoliko knjiga te suosnivačica klinike za prirodne metode liječenja životinja.

Želite li pročitati knjigu?Komuniciranje sa životinjama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Coates, Margrit. Čitati Komuniciranje sa životinjama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE