Učimo poštivati prirodu

Učimo poštivati prirodu - Borić,Neven | Caritasspiritistcenter.org

...oštivati prirodu. Kroz knjigu nas vodi gospođa Sova i poručuje: Priroda se nalazi svuda oko nas ... SVJETSKI DAN ZAŠTITE OKOLIŠA - Gradska knjižnica Vukovar ... ... Učimo o vrlinama : zahvalnost, iskrenost, hrabrost / [Neven Borić]. ... oštivati prirodu. Kroz knjigu nas vodi gospođa Sova i poručuje: Priroda se nalazi svuda oko nas. Svakodnevno nam pruža mnogobrojne darove koji su nam potrebni za život. II►UČIMO POŠTIVATI PRIRODU Barcode 9789537881184 Dimenzije: 21 x 30 cm Br.str: 48. Odabrala sam priče koje nas uče poštivati prirodu i zaštititi je, kako bi i naš život bio sre...

INFORMACIJA

AUTOR
Borić,Neven
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo poštivati prirodu.pdf

OPIS

Učimo poštivati prirodu Kroz knjigu nas vodi gospođa Sova i poručuje: Priroda se nalazi svuda oko nas. Svakodnevno nam pruža mnogobrojne darove koji su nam potrebni za život. Odabrala sam priče koje nas uče poštivati prirodu i zaštiti je, kako bi i naš život bio sretniji i ugodniji. Uživajte u pričama, a ja ću na kraju svake priče izreći poneku mudru misao – ipak sam ja sova! Razmislite i sami o poukama svake priče i razgovarajte o tome s prijateljima. Uživajte u učenju i druženju! Serija slikovnica o godišnjim dobima, vrlinama i očuvanju prirode, razigrani su i bogato ilustrirani tekstovi koji na poučan i inteligentan način educiraju, ali i zabavljaju najmlađe o obrađenim temama. Poveznica i stalna mudrica i ove serije, kao i serije igralica pričalica, mudra je gospođa sova koja u grafički idvojenim epizodama daje zadnju riječ, orijentir i mudroslovlje. Koncipirane kao niz priča s maštovitim i bliskim imenima junaka, ove slikovnice približavaju djeci teme na izazovan i maštovit način, prepune sjajnih ilustracija, izdvojenih poučnih medaljona, grafički sukladne novim generacijama naučenima na gadget pozornost. Tekst lišen svake banalnosti, bez podcjenjivačkog diskursa prema najmlađima, koji je tako česta pojava, i ova se serija tekstova lako može uprizoriti u vrtiću ili nižim razredima škole i što je najvažnije, cijela serija doista i vizualno kompaktna doista vabi za razgovorom poslije čitanja, za trenucima komunikacije velikih i malih koji su utoliko sadržajniji ako nas na njih navede literarno djelo.

Želite li pročitati knjigu?Učimo poštivati prirodu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borić,Neven. Čitati Učimo poštivati prirodu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE