Arsen, čovjek kao on

Arsen, čovjek kao on - Gall, Zlatko | Caritasspiritistcenter.org

... Čovjek kao on. Zlatko Gall. Pred vama biografija čovjeka koji je bio živuće umjetničko djelo i koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj, balkanskoj i svjetskoj glazbenoj sceni ... Čovjek Kao Ja — Arsen Dedic. Слушать онлайн на Яндекс.Музыке ... . Arsen, čovjek kao on« i na neki način učinio ono što se već trebalo napraviti; to jest posložio je i sistematizirao pjesnikov svekoliki obimni i impresivni umjetnički opus, koji sagledan iz ove današnje perspektive uistinu izgleda monumentalno. Текст песни: Ne za te nije čovjek kao ja Što ljubav tužnu samo može da ti da U ovom stanu ne po ... "Arsen, čovjek kao on": Kantautor neponovljivog poetskog... - Novi list ... . Текст песни: Ne za te nije čovjek kao ja Što ljubav tužnu samo može da ti da U ovom stanu ne po...

INFORMACIJA

AUTOR
Gall, Zlatko
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Arsen, čovjek kao on.pdf

OPIS

Arsen, čovjek kao on “Čovjek kao on” portret je umjetničkog djela velikog Arsena Dedića u kojem se Zlatko Gall – glazbeni kritičar i višegodišnji Dedićev suputnik te autor brojnih bilješki za njegova diskografska izdanja – osvrće na cjelokupni Arsenov glazbeni opus. Naravno, nije izostavljena ni njegova poezija, glazba za kazalište, film i televiziju te opsežan opus pjesama za djecu. Uz Gallove osvrte na albume i najznačajnije koncerte, “Čovjek kao ja” nudi dubinski uvid u fenomen jedinstvenog pjevača, kantautora, glazbenika i pjesnika, niz biografskih podataka najuže vezanih uz Arsenov umjetnički opus te izvatke iz brojnih Dedićevih intervjua, autobiografskih tekstova te najrelevantnijih zapisa o svim segmentima njegova umjetničkog djelovanja.

Želite li pročitati knjigu?Arsen, čovjek kao on u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gall, Zlatko. Čitati Arsen, čovjek kao on Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE