Kapital i ideologija

Kapital i ideologija - Piketty,Thomas | Caritasspiritistcenter.org

... i ideologija. 469,00 kn 329,00 kn. Nakon što je objavio svoju knjigu Kapital u 21 ... KAPITAL I IDEOLOGIJA - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . stoljeću, za koju mnogi tvrde da je jedna od najvažnijih knjiga koja je izašla u ovom stoljeću, francuski ekonomist i autor Thomas Piketty pisao je novu, jednako važnu knjigu Kapital i ideologija, svojevrsni nastavak svoje prethodne knjige. U ovoj ... Kapital i ideologija Thomas Piketty Nakon što je objavio svoju knjigu Kapital u 21. stoljeću, za koju mnogi tvrde da je jedna od najvažnijih knjiga koja je izašla ... Kapital i ideologija - Verbum ... . stoljeću, za koju mnogi tvrde da je jedna od najvažnijih knjiga koja je izašla u ovom stoljeću, francuski ekonomist i autor Thomas Piketty pisao je novu, jednako važnu knjigu Kapital i ideologija, svojevrsni nastavak svoje prethodne knjige. U ovoj nov... Nakon što je objavio svoju knjigu "Kapital u 21. stoljeću", za koju mnogi tvrde da je jedna od najvažnijih knjiga koja je izašla u ovom stoljeću, francuski ekonomist i autor Thomas Piketty pisao je novu, jednako ...

INFORMACIJA

AUTOR
Piketty,Thomas
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kapital i ideologija.pdf

OPIS

Kapital i ideologija Nakon što je objavio svoju knjigu “Kapital u 21. stoljeću”, za koju mnogi tvrde da je jedna od najvažnijih knjiga koja je izašla u ovom stoljeću, francuski ekonomist i autor Thomas Piketty pisao je novu, jednako važnu knjigu “Kapital i ideologija”, svojevrsni nastavak svoje prethodne knjige. U ovoj novoj knjizi Piketty potiče čitatelja da u potpunosti promijeni način kako procjenjuje politiku, ideologiju i povijest. On razotkriva ideje koje su potakle na društvene nejednakosti u prošlom tisućljeću, otkriva koliko isprazne desničarske i ljevičarske politike upropaštavaju društvo danas, te kako treba strukturirati novi ekonomski model. Piketty tvrdi da današnja ekonomija nije nešto što se dogodilo prirodnim putem, da su kapital i profit nešto što je namjerno stvoreno tijekom povijesti od strane nekih privilegiranih socijalnih grupa koje su to nametnule cijelom društvu uz pomoć ideologije. One su čovječanstvu donijele takve nesreće kao što su kmetstvo, robovlasništvo, kolonijalizam, komunizam, fašizam i hiperkapitalizam, utječući na živote milijarda ljudi. On tvrdi da će u narednom razdoblju glavni pokretač napretka biti snažna težnja ljudskog roda da se ostvari pravednije društvo, i to kroz ravnopravniju raspodjelu bogatstva, bolje i sveobuhvatnije obrazovanje, poštivanje ljudskih prava i očuvanja globalne stabilnosti.

Želite li pročitati knjigu?Kapital i ideologija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Piketty,Thomas. Čitati Kapital i ideologija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE