Kraljevstvo

Kraljevstvo - Nesbo, Jo | Caritasspiritistcenter.org

...stvo, Zagreb, Croatia. 1.8K likes. Umbra - Ledeno Kraljevstvo (Official Video) Full HD ... Odakle "dolazi" Kraljevstvo? ... ... Kraljevstvo Hazara Dejan Lucic : V.T. : Free... : Internet Archive ... stvo, Zagreb, Croatia. 1.8K likes. Umbra - Ledeno Kraljevstvo (Official Video) Full HD. Смотреть позже. Поделиться. The Kingdom of Serbia (Serbian: Краљевина Србија / Kraljevina Srbija), or Serbian Kingdom (Српско краљевство / Srpsko kraljevstvo), was a medieval Serbi...

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraljevstvo.pdf

OPIS

Kraljevstvo Jo Nesbo, autor bestselera o Harryju Holeu, se vratio napetim i atmosferičnim trilerom o dva brata koje veže mračne tajne. Za razliku od svog mlađeg brata Carla koji je jedva čekao da se makne i pobjegne od problematične prošlosti, Roy nikada nije napustio mirni planinski kraj u kojem su odrasli. Baš kao i svi drugi u gradu, Roy je vjerovao da je Carl otišao zauvijek. Međutim, kad se Carl konačno vrati na njihovo planinsko imanje da bi se pomirio s prošlošću i prepun velikih poslovnih planova koji zvuče predobro da bi bili istiniti, obojica završe uvučena u obračun s vlastitim demonima. Braća su preživjela i gore stvari. Roy je uvijek štitio svog mlađeg brata. No, u ovoj situaciji, tajne su preteške, Royev svijet počinje se raspadati i povratka na staro više nema – bit će prisiljen birati između krvne veze i budućnosti za koju se nikada i nije usudio vjerovati da je moguća. Jo Nesbo norveški je pisac, poznat po seriji romana o detektivu Harryju Holeu koji su mu donijeli svjetsku slavu i mnogo prestižnih nagrada u kriminalističkom žanru. Osim pisanja aktivno se bavi glazbom. Živi i radi u Oslu. Ostale naslove J. Nesboa potražite na linku.

Želite li pročitati knjigu?Kraljevstvo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nesbo, Jo. Čitati Kraljevstvo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE